Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar telefonumda SIM kartı takılı ama telefon SIM kartı görmüyor. Sorgulamada ise teknoloji desteği kapsamındaki cihaz diyor. Bu ne demek bilen var mı?

Aynı sorunu keşfet kısmında Twitter'da başkalarının da yaşadığını gördüm. GSB'den ve BTK'den cevap gelmemiş. Telefonu destek kapsamında mı almıştınız, yaşınız 26'yı geçti mi?

Aynı sorunu keşfet kısmında Twitter'da başkalarının da yaşadığını gördüm. GSB'den ve BTK'den cevap gelmemiş. Telefonu destek kapsamında mı almıştınız, yaşınız 26'yı geçti mi?
Evet. Vergisiz telefon olarak almıştım. 23 yaşına girdim.

Sanırım hattın benim adıma olması gerekiyor ama bundan önce telefonda sorun falan yoktu. Benim şu an kullandığım hat babamın adına.

Evet. Vergisiz telefon olarak almıştım. 23 yaşına girdim.

Sanırım hattın benim adıma olması gerekiyor ama bundan önce telefonda sorun falan yoktu. Benim şu an kullandığım hat babamın adına.
Muhtemelen ondandır. Pasaport kaydındaki gibi kim çıkış - giriş yaptıysa onun adına kayıtlı hat olması lazım diye düşünüyorum. Sanki satılmış gibi görünüyordur sistemde.