Xiaomi Redmi 14C alınır mı?

A06 modeli için düşünceleriniz nedir?
Tecno Spark 20 tercih edebilirsiniz. Tam olarak anne telefonu bence. Annem kullanmakta. Gayet de memnun. 14C'den daha iyi diye biliyorum. 7.099 TL Amazon'da. Peşin fiyata 3 taksit de var. A16 fiyatına çıkabilirseniz A16 alın ama.

Son düzenleme:
İkinci el tercih eder misiniz? Onun dışında A16.

A06 modeli için düşünceleriniz nedir?
Arada sırada takılabilir. A16 6GB Ram daha iyi olur.

İkinci el tercih eder misiniz?

Vallahi hocam hediye alacak olduğum için 2. el almak istemiyorum. Garantisi olsun yaşlı kadın çok fazla kumanda edemiyor. O yüzden ucuza kaçmak istiyorum. Bir de sadece YouTube kullanıyor. Kasma takılma gibi şeylerde de sizlerin yorumlarını dikkate alıyorum. Ancak Reeder markanın 4 GB RAM'li telefonu kaç yıldır kullanıyor ve işini de görüyor Reeder işini görüyorsa yeni çıkan bir Samsung telefon hayli hayli işini görür. Çünkü bana donuyor kasıyor vs bir şey demedi sadece geçen konuşurken ahize sürekli cızırtı yapıyordu babama sorunca evet bende de öyle deyince anladım ahize sorun yapmaya başladı.

Günlük kullanım için sizce ideal mi? Sadece konuşma ve YouTube için kullanılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…