Son düzenleme:
Merhaba dostlar, anneler gününde bu telefonu ya da 13C modelini almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Ya da 5-10 k arasında önerebileceğiniz telefon var mıdır? Yıllar önce Reeder marka bir telefon aldım sorunsuz kullandı ancak artık ahizesi gitmeye başladı. Sadece YouTube üzerinde videolara bakıyor başka bir şey yapmıyor.
İkinci el tercih eder misiniz? Onun dışında A16.

A06 modeli için düşünceleriniz nedir?
Arada sırada takılabilir. A16 6GB Ram daha iyi olur.

Vallahi hocam hediye alacak olduğum için 2. el almak istemiyorum. Garantisi olsun yaşlı kadın çok fazla kumanda edemiyor. O yüzden ucuza kaçmak istiyorum. Bir de sadece YouTube kullanıyor. Kasma takılma gibi şeylerde de sizlerin yorumlarını dikkate alıyorum. Ancak Reeder markanın 4 GB RAM'li telefonu kaç yıldır kullanıyor ve işini de görüyor Reeder işini görüyorsa yeni çıkan bir Samsung telefon hayli hayli işini görür. Çünkü bana donuyor kasıyor vs bir şey demedi sadece geçen konuşurken ahize sürekli cızırtı yapıyordu babama sorunca evet bende de öyle deyince anladım ahize sorun yapmaya başladı.

Günlük kullanım için sizce ideal mi? Sadece konuşma ve YouTube için kullanılacak.