TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 1 Eylül 2024 #1 Babama hediye olarak bu kulaklığı satın aldım ama sonra aklıma orijinal mi çakma mı olduğu takıldı? Xiaomi Redmi Buds 4 Active Bluetooth Kulaklık White - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Buds 4 Active Bluetooth Kulaklık White yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Babama hediye olarak bu kulaklığı satın aldım ama sonra aklıma orijinal mi çakma mı olduğu takıldı? Xiaomi Redmi Buds 4 Active Bluetooth Kulaklık White - Fiyatı, Yorumları Xiaomi Redmi Buds 4 Active Bluetooth Kulaklık White yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.486 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Eylül 2024 #2 Trendyol satıcılı orijinal bu. İstiyorsan onu iptal et bunu al. Xiaomi Redmi Buds 4 Active Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xiaomi Redmi Buds 4 Active yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Artı 0 Eksi
Trendyol satıcılı orijinal bu. İstiyorsan onu iptal et bunu al. Xiaomi Redmi Buds 4 Active Fiyatı, Yorumları - Trendyol Xiaomi Redmi Buds 4 Active yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Epoca Uzman Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 199 Çözümler 3 Beğeniler 81 1 Eylül 2024 #3 Ürün gelince buradan sorgulama yapabilirsiniz kargoya verildi ise. Boşuna iade ile vs. uğraşmazsınız hem. Product Authentication Verify your phone purchase www.mi.com Artı 0 Eksi
Ürün gelince buradan sorgulama yapabilirsiniz kargoya verildi ise. Boşuna iade ile vs. uğraşmazsınız hem. Product Authentication Verify your phone purchase www.mi.com
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 1 Eylül 2024 #4 Kulaklık gelmişti. Aktif olarak kullanıyor bu sorgulamayı nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
Simon Bilgin Rezonans Topluluk Kahramanı Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 13.486 Makaleler 23 Çözümler 45 Beğeniler 15.699 1 Eylül 2024 #5 TırcıDerler dedi: Kulaklık gelmişti. Aktif olarak kullanıyor bu sorgulamayı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kimlik doğrulama etiketini bulun ve kaplamasını kazıyarak 20 haneli güvenlik kodunu edinin. Böyle yazıyor. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Kulaklık gelmişti. Aktif olarak kullanıyor bu sorgulamayı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Kimlik doğrulama etiketini bulun ve kaplamasını kazıyarak 20 haneli güvenlik kodunu edinin. Böyle yazıyor.
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 1 Eylül 2024 #6 Simon dedi: Kimlik doğrulama etiketini bulun ve kaplamasını kazıyarak 20 haneli güvenlik kodunu edinin. Böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane kağıt var böyle bir şeydi ama bilemiyorum. Bakacağım. Artı 0 Eksi
Simon dedi: Kimlik doğrulama etiketini bulun ve kaplamasını kazıyarak 20 haneli güvenlik kodunu edinin. Böyle yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bir tane kağıt var böyle bir şeydi ama bilemiyorum. Bakacağım.
Epoca Uzman Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 199 Çözümler 3 Beğeniler 81 1 Eylül 2024 #7 TırcıDerler dedi: Kulaklık gelmişti. Aktif olarak kullanıyor bu sorgulamayı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Arka tarafta olması gerekiyor, bulamazsanız fotoğraf atın birlikte kontrol edelim. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Kulaklık gelmişti. Aktif olarak kullanıyor bu sorgulamayı nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Arka tarafta olması gerekiyor, bulamazsanız fotoğraf atın birlikte kontrol edelim.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.615 Makaleler 1 Beğeniler 4.224 1 Eylül 2024 #8 TırcıDerler dedi: Bir tane kağıt var böyle bir şeydi ama bilemiyorum. Bakacağım. Eki Görüntüle 79759 Genişletmek için tıkla... Kulaklığın iç kısmında yazılar varsa orijinal olur. Yazı var mı içinde hocam? Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Bir tane kağıt var böyle bir şeydi ama bilemiyorum. Bakacağım. Eki Görüntüle 79759 Genişletmek için tıkla... Kulaklığın iç kısmında yazılar varsa orijinal olur. Yazı var mı içinde hocam?
KS KS TırcıDerler Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 3.719 Çözümler 25 Beğeniler 2.095 Yer İsrail 1 Eylül 2024 #9 XEfe.Bey dedi: Kulaklığın iç kısmında yazılar varsa orijinal olur. Yazı var mı içinde hocam? Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum. Artı 0 Eksi
XEfe.Bey dedi: Kulaklığın iç kısmında yazılar varsa orijinal olur. Yazı var mı içinde hocam? Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum.
XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.615 Makaleler 1 Beğeniler 4.224 1 Eylül 2024 #10 TırcıDerler dedi: Hemen bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklıktan benim de var. Genellikle Genpa garantili olur Xiaomi ürünleri ben böyle garanti belgesi ilk defa gördüm hocam. Artı 0 Eksi
TırcıDerler dedi: Hemen bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kulaklıktan benim de var. Genellikle Genpa garantili olur Xiaomi ürünleri ben böyle garanti belgesi ilk defa gördüm hocam.