30362

Becerikli
Merhaba. AirPods 4 ANC vs Redmi Buds 6 active vs Redmi Buds 6 playden hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Dolaptan AirPods 4 ANC modelini replika Redmi Buds 6 active modelini ise tehşir ürün şeklinde alabiliyorum Redmi Buds 6 play ise Trendyol'dan Trendyol satıcısından sıfır olarak alabiliyorum)

(Not 2: Redmi Buds 6 play modelinin siyah renginden 1-2 saat önce aldım ama siyah ya da beyaz hangi rengi almak mantıklıysa iptal etip tekrardan alacağım muhtemelen.)

1.ürün:

2.ürün:

3 ürün:

4.ürün:

Merhaba. AirPods 4 ANC vs Redmi Buds 6 active vs Redmi Buds 6 playden hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

(Not: Dolaptan AirPods 4 ANC modelini replika Redmi Buds 6 active modelini ise tehşir ürün şeklinde alabiliyorum Redmi Buds 6 play ise Trendyol'dan Trendyol satıcısından sıfır olarak alabiliyorum)

(Not 2: Redmi Buds 6 play modelinin siyah renginden 1-2 saat önce aldım ama siyah ya da beyaz hangi rengi almak mantıklıysa iptal etip tekrardan alacağım muhtemelen.)

1.ürün:

2.ürün:

3 ürün:

4.ürün:
3 ve 4'ü alma.

1.ürün:

2.ürün:

3 ürün:

4.ürün:

Replika kulaklık alınmaz. Ses kalitesini geçtim, sağlığınız için büyük bir tehdit bir kere. Bataryası falan noname hepsinin, kulağınızda patlama ihtimali var.

Bütçe nedir?

Anladım hocam teşekkür ederim Redmi Buds 6 play i aldım zaten ama sadece renginde karar veremedim normalde siyah rengini sipariş ettim ama beyaz ya da siyahdan hangisi mantıklıysa ona göre iptal ettim tekrardan rengini seccem.