Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca.

1. 1.750 TL altı Trendyol'da Type-C bağlantılı kablolu kulaklık ne önerebilirsiniz?

2.peki Redmi Buds 6 play mobil uygulamada ve uzun kulanımda üzermi ve Redmi Buds 6 play hakkında ne düşünüyorsunuz özellik anlamında.

3.şimdi QCy ya da Redmi'yi almakmı daha mantıklı olur ya da 1-2 ay daha bekleyip cmf vb kaliteli marka modelmi almak daha mantıklı olur.
Rica ederim. Trendyol'dan önerim yok. Sadece Wrait'deki Type-C bağlantılı kablolu kulaklıklar kaliteli oluyor. Redmi'nin uygulaması QCY'den daha iyi. Ses kalitesi olarak QCY daha iyi. Özellik olarak ANC olmayan kulaklık alınmaz bence. Yani en azından ben almazdım. CMF almak daha mantıklı. Mümkünse Buds 2.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca.

1. 1.750 TL altı Trendyol'da Type-C bağlantılı kablolu kulaklık ne önerebilirsiniz?

2.peki Redmi Buds 6 play mobil uygulamada ve uzun kulanımda üzermi ve Redmi Buds 6 play hakkında ne düşünüyorsunuz özellik anlamında.

3.şimdi QCy ya da Redmi'yi almakmı daha mantıklı olur ya da 1-2 ay daha bekleyip cmf vb kaliteli marka modelmi almak daha mantıklı olur.

Anladım hocam ayrıca.

1 siz olsanız Redmi yimi ya da QCY yimi alırdınız?

2 hangisi 1-1.5 yıllık kulanımda ve garantide sorun cıkartmaz.

3.önceden Redmi'de bir kulaklığın calışıp diğer tekinin calışmaması ya da uygulamaya bağlanmaması gibi sorunlar yaşamıştım Buds 6 play yide aldığımda bu sorunları tekrardan yaşar mıyım?

@30362, QCY alırdım. İkisi de kullanımda ve garantide sorun çıkarmaz. Şansına bağlı olarak yine aynı sorunları yaşayabilirsin Buds 6 Play'de. Fakat bu sorunlar QCY'de de olabilir. Öyle bir durum olursa değişim veya iade talep edersin.

@30362, QCY alırdım. İkisi de kullanımda ve garantide sorun çıkarmaz. Şansına bağlı olarak yine aynı sorunları yaşayabilirsin Buds 6 Play'de. Fakat bu sorunlar QCY'de de olabilir. Öyle bir durum olursa değişim veya iade talep edersin.

Anladım hocam Redmi Buds 6 play modelini aldım QCY de 40-50 TL eksik kaldığı icin Redmi'yi terci ettim tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleme: