Brew_MacMillan
Çalışkan
Gecikme çok etkiliyor mu aşırı derece de hocam ilgili modellerde?Tamam kablolu kulakliklari es gecelim. T13 ANC'yi oneririm. Fakat gecikme olacaktir.
Gecikme çok etkiliyor mu aşırı derece de hocam ilgili modellerde?Tamam kablolu kulakliklari es gecelim. T13 ANC'yi oneririm. Fakat gecikme olacaktir.
Bunlar dusuk seviye cihazlar. Ben PC'de T13 ANC'yi kullanirken, ses 0.5-1 saniye sonra geliyordu.Gecikme çok etkiliyor mu aşırı derece de hocam ilgili modellerde?
Baya gecikme oluyor gibi anladığım kadarıyla, o halde '3.5 earpods' dan devam gibi hocam, fakat kulaklığın kablosu kısa diye sorun yaşıyorum ve konforum bozuluyor. Eskiden laptop kullanıcısıydım port yakın oluğu için ondan muzdarip olmuyordum. İlk kez masaüstü kurulumuna geçtim bir türlü alışamadım kulaklık işine. Kablosu uzun olan var mıdır, yoksa standart mı?Bunlar dusuk seviye cihazlar. Ben PC'de T13 ANC'yi kullanirken, ses 0.5-1 saniye sonra geliyordu.
Kablosu uzun EarPods yok.Baya gecikme oluyor gibi anladığım kadarıyla, o halde '3.5 earpods' dan devam gibi hocam, fakat kulaklığın kablosu kısa diye sorun yaşıyorum ve konforum bozuluyor. Eskiden laptop kullanıcısıydım port yakın oluğu için ondan muzdarip olmuyordum. İlk kez masaüstü kurulumuna geçtim bir türlü alışamadım kulaklık işine. Kablosu uzun olan var mıdır, yoksa standart mı?
Hocam illa kulak üstü kulaklık mı kullanmak gerekecek peki? Wireless olan model ile vs. bağlansak bu gecikmenin önüne geçilmez mi?
Hayir, kulak ustu sart degil. Gecikmenin onune gecmek icin ya kablolu bir kulaklik alacaksin ya da ortalama bir wireless gaming kulaklik. QCY, Anker vb. oyun icin alinmaz.Hocam illa kulak üstü kulaklık mı kullanmak gerekecek peki? Wireless olan model ile vs. bağlansak bu gecikmenin önüne geçilmez mi?
Kablosu uzun olan bir model var mıdır peki? Kulak içi sınıfında.Hayir, kulak ustu sart degil. Gecikmenin onune gecmek icin ya kablolu bir kulaklik alacaksin ya da ortalama bir wireless gaming kulaklik. QCY, Anker vb. oyun icin alinmaz.
Kulak ustu olarak konuda attigim iyi. Kulak ici olarak bu.