Brew_MacMillan

Çalışkan
Bluetooth kulaklık arayışına girdim ve 2 model arasında kaldım. Bu fiyat aralığında güzel F/P ürünü arıyorum, hangisini önerirsiniz? Kablolu EarPods'un kablosu kısa kaldığı için biraz dert oldu. Farklı güzel bir şey varsa onlar da olur ama bütçe biraz kısıtlı. Bunun sebebi USB BT cihazı da dahil olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğeri biraz daha yeni değil mi acaba? Sürücüleri daha büyük olduğu yazıyor.
Surucunun boyutundan cok kalitesine bakmak lazim. Silikonsuz model olmasi zorunlu degilse digerini onermem. Silikonlu modeller aksi bir durum olmadigi surece silikonsuz kulakliklardan daha iyi performans verir.

Surucunun boyutundan cok kalitesine bakmak lazim. Silikonsuz model olmasi zorunlu degilse digerini onermem. Silikonlu modeller aksi bir durum olmadigi surece silikonsuz kulakliklardan daha iyi performans verir.
Silikonlu kulaklıklarda düşme sorunu yaşıyordum veya ben oturtamıyordum onunla ilgisi olabilir. PC'de kullanılacağı için kulak üstü önerilir genelde, fakat kulak içi daha konforlu geliyor bana, genel olarak Discord, oyun amaçlı kullansam biraz saçma mı olur sizce hocam?

Silikonlu kulaklıklarda düşme sorunu yaşıyordum veya ben oturtamıyordum onunla ilgisi olabilir. PC'de kullanılacağı için kulak üstü önerilir genelde, fakat kulak içi daha konforlu geliyor bana, genel olarak Discord, oyun amaçlı kullansam biraz saçma mı olur sizce hocam?
Bu urunlerde gecikme oluyor. Oyun icin bunu oneririm.

Öyle profesyonel oyunculuk yok aslında, direkt olarak konfor önemli hocam benim için. Arada YouTube, müzik falan öyle takılma modu benim ki. Kablolu olabilir tabii fakat kısa kablo olunca sorun oluyor konfor bozuluyor.
Tamam kablolu kulakliklari es gecelim. T13 ANC'yi oneririm. Fakat gecikme olacaktir.