Buzcuk

Uzman
Şimdi Hyper OS 3 heyecanlı geliyor bu cihaza. Neden, çünkü Xiaomi'nin dediğine göre bu cihaz Hyper OS 3 için çok eski:
Şu ana göre incelemelerim:

Artıları:
  • Cihazda oyun oynanıyor eğer ROM'la gelen kerneli kullanıyosanız sıkıntı yok.
  • Şarjı çok az gidiyor.
  • Dynamic ada çok iyi çalışıyor.
  • Debloated (yani gereksiz birçok şey gitti)
Eksileri:
  • ROM Çin bazlı olduğu için ayarlardan Basic Google services açılıp Google'a giriş yapılmadan hiçbir APK inmiyor.
  • İçinde hiçbir mağaza yok.
  • Global ROM'daki çoğu tema uyumsuzluk sorunu ile karşılaşıyor.
  • APK indirmeleri -9477 hatası verebiliyor(Google'dan çık gir yapar ya da shizuku + sai ile çozdüm)
  • Türkçe desteği yok.
Nasıl indirilir:
  • İlk başta.

Bu mesajdaki download a basın(geliştiriciye destek için Telegram'a katılabilirsiniz)
  • Sonra ZIP'ten çıkarın.
  • Ondan sonra telefonu Bootloader(Fastboot) moduna alın.
  • En sonunda PC'ye bağlayıp oradaki CMD'yi çalıştırın ve arkanıza yaslanın o halletsin.

Son düzenleme:
Şimdi Hyper OS 3 heyecanlı geliyor bu cihaza. Neden, çünkü Xiaomi'nin dediğine göre bu cihaz Hyper OS 3 için çok eski:
Şu ana göre incelemelerim:

Artıları:
  • Cihazda oyun oynanıyor eğer ROM'la gelen kerneli kullanıyosanız sıkıntı yok.
  • Şarjı çok az gidiyor.
  • Dynamic ada çok iyi çalışıyor.
  • Debloated (yani gereksiz birçok şey gitti)
Eksileri:
  • ROM Çin bazlı olduğu için ayarlardan Basic Google services açılıp Google'a giriş yapılmadan hiçbir APK inmiyor.
  • İçinde hiçbir mağaza yok.
  • Global ROM'daki çoğu tema uyumsuzluk sorunu ile karşılaşıyor.
  • APK indirmeleri -9477 hatası verebiliyor(Google'dan çık gir yapar ya da shizuku + sai ile çozdüm)
  • Türkçe desteği yok.
Nasıl indirilir:
  • İlk başta.

Bu mesajdaki download a basın(geliştiriciye destek için Telegram'a katılabilirsiniz)
  • Sonra ZIP'ten çıkarın.
  • Ondan sonra telefonu Bootloader(Fastboot) moduna alın.
  • En sonunda PC'ye bağlayıp oradaki CMD'yi çalıştırın ve arkanıza yaslanın o halletsin.

Bendeki miladini doldurana kadar 1 ve 2 port denemiştim illallah ettirmişti.
MemeUI ReanOs eski surumleri daha stabil olur bence.