Şimdi elimde Redmi 10S 128\8 GB var bunu satacağım. 2. elde 3000-3500 bandında.
Bunu satıp üzerine 1000 lira koyacağım (Max bin TL koyabilirim). PUBG oynarım ama 10S herhangi oyunda kastığından dolayı değiştireceğim. Bunun yerine bana POCO X3Pro ve 10Pro'yu önerdiler. Siz de önerirseniz sevinirim.
Bunu satıp üzerine 1000 lira koyacağım (Max bin TL koyabilirim). PUBG oynarım ama 10S herhangi oyunda kastığından dolayı değiştireceğim. Bunun yerine bana POCO X3Pro ve 10Pro'yu önerdiler. Siz de önerirseniz sevinirim.
Kanka açıkçası çoğu Android'de birkaç sene sonra ilk günkü performansları kalmıyor Samsung'lar bir tık daha iyi o konuda POCO seni idare eder gibi duruyor.
iPhone 7 kullanıcısıyım ısınınca kendi parlıklığı düşürüyor güneşte gözükmüyor fakat onun dışında çok sıkıntısı olmayan telefon üstüne PUBG'de 45FPS veriyor fakat iPhone 8 zorlarsanız çok iyi olur.
5000 TL desek bile PUBG için çok düşük bütçe. Yurt dışı Xiaomi Mi serisi ya da Samsung s serisi bakmanı öneririm. Örnek ilan istersen atarım. Bu bütçede alacağın iphoneların çok ömrü yok alınmaz.
Bu cihazların hepsi PUBG 60 FPS'i görür. Tavsiyem bütçeyi biraz daha zorla mi 12 serilerine doğru yönel. Burada önerdiklerimin arasında mi 11t bence en mantıklı olanı.
S10 eski bir model demişsiniz ancak 2 adet S10 linki bırakmışsınız hocam, bütçe kısıtlı olduğu için pek bir seçenek yok maalesef, en azından bir seçenek olsun diye iPhone önerdim. iPhone 7'yi ben de pek içim rahat şekilde öneremem ancak en azından iPhone 8 kesinlikle üzmez. iOS 16 hâlâ güncel ve birçok uygulamanın destek verdiği, uzun bir süre daha destek vermeye devam edeceği bir sürüm.
S10 eski bir model demişsiniz ancak 2 adet S10 linki bırakmışsınız hocam, bütçe kısıtlı olduğu için pek bir seçenek yok maalesef, en azından bir seçenek olsun diye iPhone önerdim. iPhone 7'yi ben de pek içim rahat şekilde öneremem ancak en azından iPhone 8 kesinlikle üzmez. iOS 16 hâlâ güncel ve birçok uygulamanın destek verdiği, uzun bir süre daha destek vermeye devam edeceği bir sürüm.
S10 da eski bir model ama iPhone 7 8'den sonra uygulama desteği biter. Olmazsa ROM atabildiği için uzun süre kullanır. Bir de Xiaomi istemez ise önerdim. Bir de iPhone 7 ve 8'den daha iyi performans verir.(S10 serisi 60 FPS verir mi bilmiyorum ama önerdiğim mi serileri 60 FPS verir. Bu bütçede özellikle PUBG için telefon bulmak imkansıza yakın.)