Yer
Beyoğlu
Cihaz
Xiaomi Redmi Note 11 Pro +
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Şu an Xiaomi Redmi Note 11 Pro + kullanıyoırum. Telefonumda ne denersem deneyeyim ekran alamıyorum, en son dün akşam aracıma USB ile bağladığım için USB modu "Android Auto" olarak kaldı. Cihazımdan mesajları alabilmek için "SCRCPY +" isimli uygulamayı bilgisayarıma kurdum. Ama USB modunu nasıl değiştireceğim? Cihazın şu an açık olduğunu biliyorum ama ekran yok. İş cihazım olduğu için içindeki mesajlarım ve uygulamalar çok önemli fotoğrafları Google üzerinden toplayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Şu an Xiaomi Redmi Note 11 Pro + kullanıyoırum. Telefonumda ne denersem deneyeyim ekran alamıyorum, en son dün akşam aracıma USB ile bağladığım için USB modu "Android Auto" olarak kaldı. Cihazımdan mesajları alabilmek için "scrcpy +" isimli uygulamayı bilgisayarıma kurdum. Ama USB modunu nasıl değiştireceğim? Cihazın şu an açık olduğunu biliyorum ama ekran yok. İş cihazım olduğu için içindeki mesajlarım ve uygulamalar çok önemli fotoğrafları Google üzerinden toplayabilirim.

Ekran alamamanızın sebebi ne cihaz Fastboot modunda mı kalıyor ekran mı kırık anlamadım.

Ekran alamamanızın sebebi ne cihaz Fastboot modunda mı kalıyor ekran mı kırık anlamadım.
Ekran kırık değil neden açılmıyor ekran bilmiyorum güç açma-kapama tuşuna kısayol olarak flaş eklemiştim kısayolu denediğimde cihazın flaşı açılıyor. Yani cihaz açık ama ekran gelmiyor.

Ekran kırık değil neden açılmıyor ekran bilmiyorum güç açma-kapama tuşuna kısayol olarak flash eklemiştim kısayolu denediğimde cihazın flaşı açılıyor. Yani cihaz açık ama ekran gelmiyor.

Cihazınızın ses kısma+açma tuşuna 5-10 saniye arasında basılı tutmayı deneyin. Bu cihazı zorla yeniden başlatır.