kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 21 Nisan 2026 #1 Merhaba, Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a/sweet2) kullanıyorum. Custom ROM olarak crDroid 12.9 official sürümü yüklü. Ekranda garip bir parazitlenme oluşuyor, ekte video mevcut.
Merhaba, Redmi Note 12 Pro 4G (sweet_k6a/sweet2) kullanıyorum. Custom ROM olarak crDroid 12.9 official sürümü yüklü. Ekranda garip bir parazitlenme oluşuyor, ekte video mevcut.
Çözüm kompetankedi 21 Nisan 2026 Michael MYERS dedi: Ekran kaydını alıp YT'ye yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Attığım video içinde ekran kaydı var. Michael MYERS dedi: He devamında yapmışsın. Donanımsal gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... AI kernel ile display driver uyumsuz diyor. Vantom kernel flashladım sorun çözüldü.
Michael MYERS dedi: Ekran kaydını alıp YT'ye yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Attığım video içinde ekran kaydı var. Michael MYERS dedi: He devamında yapmışsın. Donanımsal gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... AI kernel ile display driver uyumsuz diyor. Vantom kernel flashladım sorun çözüldü.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.449 Yer Haddonfield, Illinois 21 Nisan 2026 #2 Ekran kaydını alıp YT'ye yüklemeyi dene. He devamında yapmışsın. Donanımsal gibi duruyor. Ekranı değiştirmek çözüm olabilir. Artı 0 Eksi
Ekran kaydını alıp YT'ye yüklemeyi dene. He devamında yapmışsın. Donanımsal gibi duruyor. Ekranı değiştirmek çözüm olabilir.
KS KS kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 1.858 Makaleler 1 Çözümler 26 Beğeniler 1.256 Yer Bootloader 21 Nisan 2026 #3 Michael MYERS dedi: Ekran kaydını alıp YT'ye yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Attığım video içinde ekran kaydı var. Michael MYERS dedi: He devamında yapmışsın. Donanımsal gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... AI kernel ile display driver uyumsuz diyor. Vantom kernel flashladım sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
Michael MYERS dedi: Ekran kaydını alıp YT'ye yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Attığım video içinde ekran kaydı var. Michael MYERS dedi: He devamında yapmışsın. Donanımsal gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... AI kernel ile display driver uyumsuz diyor. Vantom kernel flashladım sorun çözüldü.