Daha önce denemedim. Kesin çözüm mü? Çünkü Xiaomi ne yapıp edip o reklamlı uygulamaları yüklettiriyor.
Evet bunu yapıp AdGuard DNS kullanıyorum. Telefonu aldığım günden beri reklam görmedim veya uygulama yüklenmedi. Tabii HyperOS benim telefon, MIUI için kesin çözüm mü bilmiyorum.

Evet bunu yapıp AdGuard DNS kullanıyorum. Telefonu aldığım günden beri reklam görmedim veya uygulama yüklenmedi. Tabii HyperOS benim telefon, MIUI için kesin çözüm mü bilmiyorum.

Benim telefonda Redmi 10 serisi geçen gün kırıldı çok şükür. MIUI bende bilmiyorum biraz pahalı telefonlar olduğu için reklam koymuyor olabilirler.

Neden pil harcadığını bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Canta üzerinde kaldırılması öneriliyor. Sorun olmaz kaldırılırsa.

Android 14 yok mu cihazınızda nasıl desteklemiyor?
Anlamadım ki.
Screenshot_2026-02-10-20-28-28-807_com.android.vending.webp

Buradan indirmeyi deneyin. İndikten sonra geliştirici seçeneklerini açıp kablosuz hata ayıklamayı başlatacaksınız. Canta'ya yetki verebilirsiniz daha sonrasında. Kaldırdığım ve sorun yaşamadığım uygulamaların listesini istersen atabilirim.

https://www.apkmirror.com/apk/xingc...u-13-6-0-r1086-2650830c-android-apk-download/
Android 16 var telefonum 14T. Bunu deneyeyim.

@Essex kaldırma işlemi yaparken "fabrika sürümüne sıfırla" seçeneğini seçmem gerekiyor muydu?

Son düzenleme:
Bu iyi olabilir. Gereksiz gördüklerimi ben de kaldırabilirim. Ama tekrar yüklenmesi gerekirse bunu yapmak zor mu oluyor?
Hayır tek tıkla yeniden yükleyebilirsin sağ üst kısımdan. Sadece kritik bir uygulamayı kaldırma yoksa telefon çöpe gider.

1000097509.webp
1000097510.webp
1000097511.webp
1000097512.webp
1000097513.webp