- Makaleler
- 9
Buda bir yol ama benim anlattığım daha zahmetsiz ve bilgisayar gerekmiyor.
Bu da bir yol ama benim anlattığım daha zahmetsiz ve bilgisayar gerekmiyor.
Evet bunu yapıp AdGuard DNS kullanıyorum. Telefonu aldığım günden beri reklam görmedim veya uygulama yüklenmedi. Tabii HyperOS benim telefon, MIUI için kesin çözüm mü bilmiyorum.Daha önce denemedim. Kesin çözüm mü? Çünkü Xiaomi ne yapıp edip o reklamlı uygulamaları yüklettiriyor.
Evet bunu yapıp AdGuard DNS kullanıyorum. Telefonu aldığım günden beri reklam görmedim veya uygulama yüklenmedi. Tabii HyperOS benim telefon, MIUI için kesin çözüm mü bilmiyorum.
Buradan indirmeyi deneyin. İndikten sonra geliştirici seçeneklerini açıp kablosuz hata ayıklamayı başlatacaksınız. Canta'ya yetki verebilirsiniz daha sonrasında. Kaldırdığım ve sorun yaşamadığım uygulamaların listesini istersen atabilirim.
Android 16 var telefonum 14T. Bunu deneyeyim.Buradan indirmeyi deneyin. İndikten sonra geliştirici seçeneklerini açıp kablosuz hata ayıklamayı başlatacaksınız. Canta'ya yetki verebilirsiniz daha sonrasında. Kaldırdığım ve sorun yaşamadığım uygulamaların listesini istersen atabilirim.
https://www.apkmirror.com/apk/xingc...u-13-6-0-r1086-2650830c-android-apk-download/
Gerek yok.@Essex kaldırma işlemi yaparken "fabrika sürümüne sıfırla" seçeneğini seçmem gerekiyor muydu?
Bu iyi olabilir. Gereksiz gördüklerimi ben de kaldırabilirim. Ama tekrar yüklenmesi gerekirse bunu yapmak zor mu oluyor?Kaldırdığım ve sorun yaşamadığım uygulamaların listesini istersen atabilirim.
Hayır tek tıkla yeniden yükleyebilirsin sağ üst kısımdan. Sadece kritik bir uygulamayı kaldırma yoksa telefon çöpe gider.Bu iyi olabilir. Gereksiz gördüklerimi ben de kaldırabilirim. Ama tekrar yüklenmesi gerekirse bunu yapmak zor mu oluyor?