Bütçe
16.000 TL
Değecek bir telefon değil, OIS bile yok.

Kamera yönünden iddiası tartışmaya açık.

Bunun dışında LPDDR5 - UFS 3.1 kullanması, AOSP yazılım kullanması ve başarılı ekranı olması gibi ciddi artıları var.

Bu bütçede Redmi'ye yönelmek hata olur, tabii o reklamlı yazılıma razıysanız bi'şey diyemem.

Kamera yönünden iddiası tartışmaya açık.

Bunun dışında LPDDR5 - UFS 3.1 kullanması, AOSP yazılım kullanması ve başarılı ekranı olması gibi ciddi artıları var.

Bu bütçede Redmi'ye yönelmek hata olur, tabii o reklamlı yazılıma razıysanız bi'şey diyemem.
Reklam bloatware falan, onları ben ADB'den hallederim, en fazla 15 dk sürer. Yazılımı AOSP ise bir düşünülebilir aslında. Derdimiz zaten kasma, donma yapmasın; şarjı, kalitesi vs. iyi olsun, yeter.

Reklam bloatware falan, onları ben ADB'den hallederim.

Yok işte o kadar kolay değil o iş. Xiaomi'lerin arayüzünde bazı reklam sebebi uygulamalar, bazı önemli sistem işlevlerine bağlandığı için her önüne gelen Bloat uygulamayı silemezsin.

Yazılımı AOSP ise bir düşünülebilir aslında. Derdimiz zaten kasma, donma yapmasın; şarjı, kalitesi vs. iyi olsun, yeter.

Ben A36 kullanıyorum, ailemden biri de GM 26 Pro. Yonga daha zayıf olmasına rağmen AOSP kullandığı için GM 26 Pro, benim A36'dan daha hızlı çalışıyor.

Ek olarak ekran tarafında da GM 26 Pro, benim A36'dan daha iyi. İki cihazı da canlı inceleme fırsatı bulduğum için söylemlerimin arkasındayım.

Yok işte o kadar kolay değil o iş. Xiaomi'lerin arayüzünde bazı reklam sebebi uygulamalar, bazı önemli sistem işlevlerine bağlandığı için her önüne gelen Bloat uygulamayı silemezsin.

Ben A36 kullanıyorum, ailemden biri de GM 26 Pro. Yonga daha zayıf olmasına rağmen AOSP kullandığı için GM 26 Pro, benim A36'dan daha hızlı çalışıyor.

Ek olarak ekran tarafında da GM 26 Pro, benim A36'dan daha iyi. İki cihazı da canlı inceleme fırsatı bulduğum için söylemlerimin arkasındayım.
Önceden tak diye oluyordu, bunlarda başlamış, Microsoft gibi ne varsa çekirdeğe tükürmeye. Aslında çok ısınma yoksa, stabilse, kamerası kötü değilse bakabilirim.

Önceden tak diye oluyordu, bunlarda başlamış, Microsoft gibi ne varsa çekirdeğe tükürmeye. Aslında çok ısınma yoksa, stabilse, kamerası kötü değilse bakabilirim.

Isınma sıfır, stabilite anlamında da hiçbir sorun yok.

Şu fotoğrafı da geçen çektim, soldaki benim A36 ve sağdaki de GM 26 Pro. Aynı koşullar altında çekildi fotoğraf.

@Simon sence nasıl? İki cihaz da manuel modda, aynı arka plan ve parlaklık sondaydı :).

Dosya Ekleri

• 20260705_223656.webp
    20260705_223656.webp
    2,2 MB · Görüntüleme: 9