duranforreal

Üstün
İyi günler forum,

Ben bugün crDroid 9.11 kurdum ve çok memnun olmadım. Performanstan değil de birisiyle telefonda konuşuyorum, kişi bir ses geldiğini söylüyor. Onun sesinin yansıması gibiymiş. Bir de konuşurken aşağıdan yukarı kaydırıyorum, anlık çıkıyor sonra tekrar aramaya yönlendiriyor. Biriyle konuşurken Chrome falan açamıyorum.

Yani anlayacağınız crDroid dışında başka bir ROM öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
CrDroid by Tim'in repackleri güzel AOSP tarafında.

crDroid by Tim Lite:

Mi Camera modülü:

Mi Gallery modülü:

Modüller TWRP üzerinden flashlanacak. Root istiyorsanız da bu ROM'a custom kernel önerilmediği için Magisk kurabilirsiniz.

MIUI tarafında da aşağıdaki ROM'u öneririm. Herhangi bir modüle ihtiyacınız yok bunda kamera ve galeri zaten yüklü geliyor. Custom kernel isterseniz kurabilirsiniz ancak ben ihtiyaç duymuyordum ve Root'u Magisk'le atıyordum .

Son düzenleme:
Hocam bir kere bataryam kötü olduğu zaman yüklemiştim çok şarj yiyordu.

CrDroid by Tim'in repackleri güzel AOSP tarafında.

crDroid by Tim Lite:

Mi Camera modülü:

Mi Gallery modülü:

Modüller TWRP üzerinden flashlanacak. Root istiyorsanız da bu ROM'a custom kernel önerilmediği için Magisk kurabilirsiniz.

MIUI tarafında da aşağıdaki ROM'u öneririm. Herhangi bir modüle ihtiyacınız yok bunda kamera ve galeri zaten yüklü geliyor. Custom kernel isterseniz kurabilirsiniz ancak ben ihtiyaç duymuyordum ve Root'u Magisk'le atıyordum .

Denerim. Sağ olun.

Performansı iyiydi, 2-3 ayar yaparak iyi bir ekran süresi elde etmiştim. Tavsiye ederim.
Her ROM her cihazda aynı performansı vermiyor. Hatta aynı ROM farklı Maintainerler tarafından derlendiği zamanlarda bile çok fark ediyor. Dediğiniz ROM'u denemedim ancak Begonia Community'sinde önerildiğini de pek görmedim.