TWRP ile kuruyordum ben ama 2 kez hard brick yaptım düzgün kurduğum halde, dikkat etmelisin.
Detaylar
Kim cevapladı?Pek bilgim yok kurmak için custom recovery den.Flash GUI'de kısmında yazıyor. Ayrıca hocam kurmak için Custom recovery kullanmıyor musunuz?
Onu nasıl kurabilirim anlatır mısın ?TWRP ile kuruyordum ben ama 2 kez hard brick yaptım düzgün kurduğum halde, dikkat etmelisin.
Hocam bunlar beni aşıyor.TWRP ile kuruyordum ben ama 2 kez hard brick yaptım düzgün kurduğum halde, dikkat etmelisin.
Son düzenleme:
Ben bu videodan bakarak kurdum. kurduktan sonra cihaz boşta bile ısınıyordu ona da ayar yapman lazım.
TWRP olarakta bunu kullandım.
www.technopat.net
Rehber: Begonia Recovery Project kurulumu
Not: Sadece Note 8 Pro cihazlar için geçerlidir! Başka hiçbir cihazda çalışmaz! Türkiye'de bu yazılım hakkında bilgi çok kısıtlı. Araştırılsa bile zor bulunur. Ama sizler için öğrendiğim tüm bilgileri buraya aktarıp yararlı bir rehber hazırlayacağım. Hadi başlayalım. Yazılımımız birkaç gün...
O zaman MIUI kullanıcaksın hocam.
Ben bu videodan bakarak kurdum. kurduktan sonra cihaz boşta bile ısınıyordu ona da ayar yapman lazım.
Eki Görüntüle 214730
Rehber: Begonia Recovery Project kurulumu
Not: Sadece Note 8 Pro cihazlar için geçerlidir! Başka hiçbir cihazda çalışmaz! Türkiye'de bu yazılım hakkında bilgi çok kısıtlı. Araştırılsa bile zor bulunur. Ama sizler için öğrendiğim tüm bilgileri buraya aktarıp yararlı bir rehber hazırlayacağım. Hadi başlayalım. Yazılımımız birkaç gün...www.technopat.net
O zaman MIUI kullanıcaksın hocam.
Bana kurabileceğim en hızlı muı atabilir misin link ?