Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Telefonuma salı gününden beri hiçbir şekilde SMS gelmiyor. Özellikle doğrulama kodu alacağım zamanlar çok sıkıntıya giriyorum.

Telefonu yeniden başlattım.
SIM kartı çıkartıp taktım.
Uçak modu Aç/Kapa yaptım.

Fakat değişen bir şey yok, bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Durum güncellemesi: Sanırsam Instagram kaynaklı bir sorun ayrıca Migros uygulamasından da SMS gelmiyordu telefon numarası değiştirme bölümünden tekrar aynı telefon numaramı girdim, alamadığım uygulamalardan öyle SMS almaya başladım. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.
Telefonuma salı gününden beri hiçbir şekilde SMS gelmiyor. Özellikle doğrulama kodu alacağım zamanlar çok sıkıntıya giriyorum.

SMS bomb atayım cnm sen yeter ki iste şaka bir yana operatörü aramayı denediniz mi operatörünüzü bir arayın.

Artı -1 Eksi

Hattınız kapanmış olabilir mi?

Durum güncellemesi: Sanırsam Instagram kaynaklı bir sorun ayrıca Migros uygulamasından da SMS gelmiyordu telefon numarası değiştirme bölümünden tekrar aynı telefon numaramı girdim, alamadığım uygulamalardan öyle SMS almaya başladım. Yardım etmeye çalışan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm