Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Buna belki denk geleniniz olmuştur. Ben kendi telefonumda denk gelmedim, babamın telefonunda bir anda belirdi. Telefonu kullanırken kendi kendine reklam çıkıyor bu reklamlar 1 dakika sürüyor. Şimdi Shizuku ve Canta ile GetApps'i kaldıracağım. Aynı sorunu yakın zamanda yaşayan varsa aynı yöntemle kurtulabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarda Özel DNS girebileceğin alan mevcut.
Özel DNS olarak dns.adguard-dns.com kullanabilirsin.
Android'de büyük çoğunlukta reklam engelliyor.

Tek eksi yanı, bazı oyunlarda reklam görmek gerektiği zaman kapatmak gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlarda Özel DNS girebileceğin alan mevcut.
Özel DNS olarak dns.adguard-dns.com kullanabilirsin.
Android'te büyük çoğunlukta reklam engelliyor.

Tek eksi yanı, bazı oyunlarda reklam görmek gerektiği zaman kapatmak gerekiyor.

Onu bir dönem kendi telefonumda kullandım bende banka uygulamalarında sıkıntı çıkarttı.

Arka planda çalışma iznini kapat, bildirimleri kapat. Bir daha gösteremez.

Aynı şekilde düşünüyordum. Tam dediklerini yaptım telefonu verdim gene aynı sorun oluştu. Şimdi bilgisayara bağlayıp ADB ile get apps i kaldırdım.

Onu bir dönem kendi telefonumda kullandım bende banka uygulamalarında sıkıntı çıkarttı.

Aynı şekilde düşünüyordum. Tam dediklerini yaptım telefonu verdim gene aynı sorun oluştu. Şimdi bilgisayara bağlayıp ADB ile get apps i kaldırdım.

Ben kaldırmıyorum çünkü Discord vs ya da oyunların bazı sürümlerini indirmek için kullanıyorum🫠

Ayarlara Getsapp başlığında ya da Getapps içinde izinleri kaldırınca herhangi bir reklam göstermiyor. Mesela şu an Getapps'e basınca şart ve hükümleri kabul ediyor musunuz bildirimi çıkıyor. POCO kullanıyorum.