Bütçe
20.000-60.000 TL
Bütçe belli olduğuna göre konuşacak çok bir şey yok. Eğer yurt dışı işine girmeyecekseniz zaten Xiaomi 17 Ultra ya bütçe yetmiyor ve 17t Pro gibi modellere kaymak gerekiyor, ki bu durumda X300 çok daha iyi tercih olur. HyperOS konusunda denilenler doğru fakat yeni gelecek HyperOS güncellemesinde eski kodların çoğu silinip yeniden yazılacak, bu durumda HyperOS'in avantaj kazanacağını düşünüyorum. Sonuç olarak sizin aklınızdaki X300 gerçekten fiyat/performans olarak nokta atışı tercih olur.
Cidden öyle olmuş hocam. Teşekkür ederim 😁 HyperOS'a da güvenebilirim belki zira çok kullanılıyor ve eninde sonunda düzeltirler diye düşünüyordum zaten bende.

Cidden öyle olmuş hocam. Teşekkür ederim 😁 HyperOS'a da güvenebilirim belki zira çok kullanılıyor ve eninde sonunda düzeltirler diye düşünüyordum zaten bende.

HyperOS korkulacak kadar ucube değil hocam da zaten 17 Ultra bütçenize uymuyor. Şahsi fikrimi sorarsanız eğer yurt dışı telefondan korkmam server kayıt yaptırırım diyorsanız 17 Ultra halen kamera konusunda orada duruyor lakin X300 çok daha güvenli liman. Sonuç olarak TR cihazı alıyorsunuz ve kapanma derdiniz yok.