Xiaomi telefonlar alınır mı?

Bütçe
20.000-60.000 TL
Cidden öyle olmuş hocam. Teşekkür ederim HyperOS'a da güvenebilirim belki zira çok kullanılıyor ve eninde sonunda düzeltirler diye düşünüyordum zaten bende.

Cidden öyle olmuş hocam. Teşekkür ederim HyperOS'a da güvenebilirim belki zira çok kullanılıyor ve eninde sonunda düzeltirler diye düşünüyordum zaten bende.

HyperOS korkulacak kadar ucube değil hocam da zaten 17 Ultra bütçenize uymuyor. Şahsi fikrimi sorarsanız eğer yurt dışı telefondan korkmam server kayıt yaptırırım diyorsanız 17 Ultra halen kamera konusunda orada duruyor lakin X300 çok daha güvenli liman. Sonuç olarak TR cihazı alıyorsunuz ve kapanma derdiniz yok.

HyperOS hariç herhangi bir sorunu yok bence.

Yazılım kısmı aşırı berbat, Xioami telefonların uzun ömürde stabil olduğunu düşünmüyorum. Özellikle güncelleme kısmında kime sorsam çoğunluk düzeltmek yerine stabiliteyi bozduğunu söylüyor. Mümkünse yazılımı daha temiz olan bir model seçmeye çalışın derim.

Çin tarafındakilerin hepsi HyperOS kullanmıyor değil mi? Yani mesela Vivo.

@CyHaN_Atalay, HyperOS dedigimiz Xiaomi'nin arayuzudur. BBK Grup uyeleri (Vivo, Realme, OPPO, OnePlus vs.) ColorOS tabanli arayuzleri kullanirlar. Kendilerince kisisellestirdikleri icin isimlendirmeleri farkli ama altyapi ayni.

Hemen her markanin kendi arayuzu vardir. Bazilari Stok Android'e yakin kullanir, bazilari ciddi degistirir ama hepsinin kendine ozeldir.

Xiaomi hiç beğenmediğim ve hiç sevmediğim bir marka. Gizlilik sorunlarını geçtim oldukça kötü ve ucuz duran arayüzü ile hiç keyifli bir kullanıcı deneyimi yaşattığını düşünmüyorum. Arayüzde reklam göstermesi de ayrı bir fiyasko. Android alınacaksa Samsung derim.

Arayüz de reklam mı gösteriyor... Ben o muhabbeti işitmiştim de Xiaomi ile alakalı olduğunu düşünmemiştim. Ne yalan söyleyeyim alma isteğim daha da düştü gibi. Yazdığın iyi oldu.

Arayüz de reklam mı gösteriyor... Ben o muhabbeti işitmiştim de Xiaomi ile alakalı olduğunu düşünmemiştim. Ne yalan söyleyeyim alma isteğim daha da düştü gibi. Yazdığın iyi oldu.
Üst segment telefonlarında göstermiyor ama ucuz telefonlarında gösteriyor bizzat kendi gözlerimle gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…