Sepette 1.000 TL kuponla beraber 15.999 TL'ye düşüyor. Akakçe'deki fiyat 18.000 TL.
Detaylar
Kim cevapladı?duality2
Uzman
Valla arkadaşlar, ben standlı öneririm ikisini de deneyimlemiş biri olarak. Evde şu an X20 Pro var 1-2 ayda 1 kere içini temizliyoruz, 1-2 haftada 1 kere suyunu yeniliyoruz onun haricinde kendi işini kendi hallediyor.
Diğer türlü standsızlarda her kullanım sonrası içindeki çöpü temizlemek gerekiyor, paspasını yıkamak gerekiyor. Almışken standlı alın, bırakın PA'sı biraz daha düşük olsun.
Standlı kendi çöpünü kendi çekiyor, 5-8-10m2 ayarlıyorsun paspası gelip kendisi ıslatıyor yıkıyor geri devam ediyor. Sırf bunun için 5-6K fazladan verilir mi, vallahi verilir.
Diğer türlü standsızlarda her kullanım sonrası içindeki çöpü temizlemek gerekiyor, paspasını yıkamak gerekiyor. Almışken standlı alın, bırakın PA'sı biraz daha düşük olsun.
Standlı kendi çöpünü kendi çekiyor, 5-8-10m2 ayarlıyorsun paspası gelip kendisi ıslatıyor yıkıyor geri devam ediyor. Sırf bunun için 5-6K fazladan verilir mi, vallahi verilir.
@duality2, Evime Roborock S8 Pro Plus almayı düşünüyordum, hiç bu markayı da gördünüz mü?
X20 Pro yeterli geliyor mu size? Fiyat farkına değmez mi?
duality2
Uzman
@duality2, Evime Roborock S8 Pro Plus almayı düşünüyordum, hiç bu markayı da gördünüz mü?
Roborock en bilinen marka fakat sunduğu özelliklere göre bana biraz pahalı geliyor. Attığınız model çekim gücü olarak iyi fakat gördüğüm kadarıyla istasyonu sadece çöp boşaltıyor. Su haznesini kendiniz doldurmanız lazım, paspasları kendiniz yıkayıp kurutmanız lazım. X20 Pro'da bunların hepsini kendi otomatik yapıyor. Hem paspas yıkıyor, hem de temizlik bitince paspası kurutup kokmasını önlüyor. Suyu da zaten 4lt su tankı var oradan alıyor, paspastaki kirli suyu da yine kirli su tankına topluyor. Size tek kalan birkaç haftada bir su tanklarını doldurmak/boşaltmak ve kullanımınıza göre belki 6 ay belki 12 ayda bir çöp torbası değiştirmek.
Bu fiyatlara alternatif markalarda çok daha iyi işler yapan robotlar da vardır ama yedek parça problem olabilir, bozulursa tamiri sıkıntı olabilir diye Roborock, Xiaomi ve Dreame modelleri daha çok öneriliyor.
Bizim ev 130m2, tek şarj ile bütün evi bitiremiyor normal modda (süpür + paspas). 90m2 evi rahatlıkla bitirir diye düşünüyorum.
X20 Pro bize yeterli geliyor fakat evi pırıl pırıl yapmaya yetmiyor, 7000PA robot süpürgeler için iyi bir değer olmasına rağmen standart elektrikli süpürgelerin 5/1 gücüne falan denk geliyor
Yine de benim annem 2 günde 1 evi süpürmeden duramazdı, şimdi 10-15 günde 1 süpürüyor. Verilen fiyatı çok hak ediyor bu ürünler.
Valla benim de ev 155 m2 tek yaşıyorum zaten, o yüzden eşya kalabalığı da yok evde.
Dyson Gen5 var, şu anda bana fazlasıyla yetiyor ancak yerlere vileda atmak benim için zulüm gerçekten.
Sırf o yüzden düşündüm aslında robot süpürgeyi. Roborock alacağıma Xioami alırım daha iyi diye düşünüyorum bu yazınızdan sonra teşekkür ederim.
Halı konusunda çok çok iyi olmasını beklemiyorum zaten, gerektiğinde Dyson'ı kullanırım, önemli olan halısız olan kısımlara yeterli paspası atması.
Yorumunuz çok faydalı oldu benim için, tekrardan çok teşekkür ederim. Peki sizce X20 Max'e 4-5 bin lira fazla vermek mantıklı mı?
Dyson Gen5 var, şu anda bana fazlasıyla yetiyor ancak yerlere vileda atmak benim için zulüm gerçekten.
Sırf o yüzden düşündüm aslında robot süpürgeyi. Roborock alacağıma Xioami alırım daha iyi diye düşünüyorum bu yazınızdan sonra teşekkür ederim.
Halı konusunda çok çok iyi olmasını beklemiyorum zaten, gerektiğinde Dyson'ı kullanırım, önemli olan halısız olan kısımlara yeterli paspası atması.
Yorumunuz çok faydalı oldu benim için, tekrardan çok teşekkür ederim. Peki sizce X20 Max'e 4-5 bin lira fazla vermek mantıklı mı?
duality2
Uzman
Valla benim de ev 155 m2 tek yaşıyorum zaten, o yüzden eşya kalabalığı da yok evde.
X20 Max biraz daha güçlü ve mop'u kapsamlı fakat daha fazla sorun çıkaran bir cihaz diye biliyorum. Aşağıda örnek bir konu var, yapay zekalar da aynı şekilde raporlamış. X20 Pro'da çok nadir kendi kafasına göre yeniden harita oluşturup kafasına göre takılıyor, haritalar cloud'da saklanabildiği için harita yükle yapıp temizliği baştan başlattığınızda düzeliyor.
Ben uzun zamandır araştırma yapmadım robot süpürgelerle ilgili ama belki bu civarda daha güzel modeller çıkmış olabilir, bir araştırmakta fayda var.