Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Kilit açılınca sıfırlama yapmadan telefon hemen twrp yükleme şansımız var mı yükleyip efs yedeği alabilir miyim? Ya da gerek yok mu silinmez mi IMEI?

Eğer imei silinirse telefon çekmez mi yani hattı kullanamaz mıyım yoksa geçici bir süre mi verir attırmak için? Eğer süre verirse sorun yok ilerleyen zamanda IMEI işlemi yaptırabilirim ama süre vermeden kullanamazsam direkt sorun olur.

Rom: Global 12.5.2

Yanlışlıkla bootloaderi kilitlemiştim tekrar açacağım.

Kilit açılınca sıfırlama yapmadan telefon hemen TWRP yükleme şansımız var mı yükleyip EFS yedeği alabilir miyim? Ya da gerek yok mu silinmez mi IMEI?

Eğer IMEI silinirse telefon çekmez mi yani hattı kullanamaz mıyım yoksa geçici bir süre mi verir attırmak için? Eğer süre verirse sorun yok ilerleyen zamanda IMEI işlemi yaptırabilirim ama süre vermeden kullanamazsam direkt sorun olur.

ROM: Global 12.5.2

Yanlışlıkla Bootloader'i kilitlemiştim tekrar açacağım.

Silinmez, Bootloader kilidi açılması ile silinecek bir şey değil IMEI.

Son düzenleme:
Silinmez, Bootloader kilidi açılması ile silinecek bir şey değil IMEI. Garanti olmasını isterseniz sıfırlama yapmadan önce TWRP yükleyip EFS yedeğini alabilirsiniz.
Otomatik sıfırlanmıyor mu kilit açılınca yani sıfırlamadan hemen fastboota alıp twrp yükleyebilir miyim?

Otomatik sıfırlanmıyor mu kilit açılınca yani sıfırlamadan hemen fastboota alıp TWRP yükleyebilir miyim?

Bootloader kilidi açılırken cihazınızı direk sıfırlar maalesef. Yani sıfırlanmadan önce TWRP yükleyemezsiniz. Ancak amacınız EFS yedeği almak ise Bootloader kilidi açılırken IMEI'nizi silmez, o yüzden EFS yedeği almanıza gerek yok.

Bootloader kilidi açılırken cihazınızı direk sıfırlar maalesef. Yani sıfırlanmadan önce TWRP yükleyemezsiniz. Ancak amacınız EFS yedeği almak ise Bootloader kilidi açılırken IMEI'nizi silmez, o yüzden EFS yedeği almanıza gerek yok.

Emin misiniz? Bir başkası silinir dedi emin olamadım. Bir de normalde telefonun kendi recovery yazılımı ile sıfırlayınca IMEI gidiyor. O yüzden emin olamadım.