Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

5481

Uzman
Makaleler
5
Cihaz
Poco x3 nfc
Merhaba, birkaç gündür Custom ROM deneyip duruyorum. Son denememde Google hesabından çıkış yapmayı unuttup farklı bir Custom roma flashladım TWRP üzeriden ve FRP kilitlendi, TWRP açılıyor ama cihazı açmaya çalışınca cihaz bootloopa giriyor. Nasıl düzeltebilirim? :D
(Google şifresini biliyorum ama cihaz açılmıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, birkaç gündür Custom ROM deneyip duruyorum. Son denememde Google hesabından çıkış yapmayı unuttup farklı bir Custom roma flashladım TWRP üzeriden ve FRP kilitlendi, TWRP açılıyor ama cihazı açmaya çalışınca cihaz bootloopa giriyor. Nasıl düzeltebilirim? :D

Temiz stock ROM kurabilirsiniz.

Temiz stock ROM kurabilirsiniz.

Çözüm
Miflash (clean all seçiliyken) ile Fastboot rom'u (.tgz uzantılı stock romu) klasöre çıkarıp kurdum düzeldi hocam. Teşekkürler.

Son düzenleme: