4G'ye bulaşma hocam 5G'den devam.
1 Yıl Note 13 Pro 5G kullandım. Tam f/p canavarıydı ama HyperOS ve reklamlar benlik değilmiş.

Emin olun her marka sizden veri topluyor ve illaki sisteminde açığı vardır. Samsung da Apple da Xiaomi de OPPO da Nothing de. Özellikle bir markayı hedeflemeye gerek yok. Netenyahu bile kameralarını bantlıyor. Birbirimizi kandırmaya gerek yok.

HyperOS'da az da olsa reklamlar devam ediyor ileride tamamen bitmesi umuduyla.

Ve şunu fark ettim ki Çin markalar her yeni modelinde yeni şeyler dener eski modellere benzemesin diye. Apple ve Samsung'da yok böyle bir şey her sene aynı cihaz. Tabii her yeniliğin bedeli kararsızlık olabiliyor.

Global ROM'lu Redmi Note 13 Pro+ var. Ne reklam ne de blotware gördüm. Çin sürümü cihaza global rom yüklenmişti sadece. EU ile farkı nedir?

Eğer teknolojiden anlıyorsanız, telefonunuzdaki bloatware içerikleri temizlerseniz veya güzel bir ROM kurarsanız Xiaomi cihazlar cidden diğer cihazlardan çok daha iyi oluyor. Çünkü Xiaomi donanımsal olarak çok ileride, tek sorunu yazılım, onu da bloatware temizliği veya ROM yükleme ile halledebiliyoruz.
Bu olaya katılmıyorum, ben gidip amiral gemisi bir Xiaomi cihaz alacağım ve yazılımıyla ROM'uyla cart curt vb. Uğraşacağım. Gerek yok, o kadar para verdikten sonra kusursuz bir cihaz almak varken neden Xiaomi alayım ki?

Bu olaya katılmıyorum, ben gidip amiral gemisi bir Xiaomi cihaz alacağım ve yazılımıyla ROM'uyla cart curt vb. Uğraşacağım. Gerek yok, o kadar para verdikten sonra kusursuz bir cihaz almak varken neden Xiaomi alayım ki?
Aslında Redmi'ler bayağı sorunlu, Xiaomi ana serisinde bu sorunların neredeyse hiçbiri yok denebilir.