Bütçe
En fazla 13 bin TL bütçem var

Bora çelik

Çalışkan
Merhaba,

Ben XIGMATEK COCKPIT X-POWER 4 X120mm adlı bir kasa aldım ve bu kasaya uygun bir sıvı soğutma arıyorum. Size sormak istediğim şey ise bu kasaya hangi sıvı soğutma uyumludur:
Kasamı vatan bilgisayardan aldım ve linkini şuraya koyayım:

Kasamın Radyatör Desteği şu şekilde:
  • Ön Panel 360mm
  • Üst Panel 240mm - 280mm
  • Arka Panel 120mm
Almak istediğim sıvı soğutma ürünleri ise bunlar. Sizce hangisi benim kasama uyumludur?
Bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa lütfen yorumlasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Ben XIGMATEK COCKPIT X-POWER 4 X120mm adlı bir kasa aldım ve bu kasaya uygun bir sıvı soğutma arıyorum. Size sormak istediğim şey ise bu kasaya hangi sıvı soğutma uyumludur:
Kasamı vatan bilgisayardan aldım ve linkini şuraya koyayım:

Kasamın Radyatör Desteği şu şekilde:
  • Ön Panel 360mm
  • Üst Panel 240mm - 280mm
  • Arka Panel 120mm
Almak istediğim sıvı soğutma ürünleri ise bunlar. Sizce hangisi benim kasama uyumludur?
Bu konuda yardımcı olmak isteyen varsa lütfen yorumlasın.
Aşağıda XIGMATEK COCKPIT X-POWER kasana uygun sıvı soğutucuları değerlendirmen için gereken bilgi bulunmaktadır:

1. Radyatör Desteği İncelemesi:
- Ön Panel: 360mm
- Üst Panel: 240mm - 280mm
- Arka Panel: 120mm

2. Önerilen Sıvı Soğutucular:
- Thermaltake ToughLiquid 360 Ex Pro:
- Uyum: Uygun (Ön panele monte edilebilir).

- Asus ROG Ryujin III 240:
- Uyum: Uygun (Üst panele monte edilebilir).

- Thermaltake Floe Ultra 240 RGB:

- Asus ROG Ryujin III 240 ARGB:

3. Sonuç:
- Eğer daha yüksek soğutma performansı istiyorsan Thermaltake ToughLiquid 360 Ex Pro tercih edebilirsin.
- Eğer daha kompakt bir çözüm arıyorsan Asus ROG Ryujin III 240 veya Thermaltake Floe Ultra 240 RGB seçeneklerini değerlendirebilirsin.

Seçimini yaparken, kasa bileşenlerinin yerleşiminin de uygun olduğundan emin olmayı unutma!

Yorum ve tavsiyen için teşekkür ederim. Ama sıvı soğutma sistemleri ön panelde çok iyi performans vermiyormuş diye biliyorum. Çünü ön panelde kasanın iç soğutmasını sağlayan fanlar var.

Aşağıda XIGMATEK COCKPIT X-POWER kasana uygun sıvı soğutucuları değerlendirmen için gereken bilgi bulunmaktadır:

1. Radyatör Desteği İncelemesi:
- Ön Panel: 360mm
- Üst Panel: 240mm - 280mm
- Arka Panel: 120mm

2. Önerilen Sıvı Soğutucular:
- Thermaltake ToughLiquid 360 Ex Pro:
- Uyum: Uygun (Ön panele monte edilebilir).

- Asus ROG Ryujin III 240:

- Thermaltake Floe Ultra 240 RGB:

- Asus ROG Ryujin III 240 ARGB:

3. Sonuç:
- Eğer daha yüksek soğutma performansı istiyorsan Thermaltake ToughLiquid 360 Ex Pro tercih edebilirsin.
- Eğer daha kompakt bir çözüm arıyorsan Asus ROG Ryujin III 240 veya Thermaltake Floe Ultra 240 RGB seçeneklerini değerlendirebilirsin.

Seçimini yaparken, kasa bileşenlerinin yerleşiminin de uygun olduğundan emin olmayı unutma!
Yorum ve tavsiyen için teşekkür ederim. Ama sıvı soğutma sistemleri ön panelde çok iyi performans vermiyormuş diye biliyorum. Çünkü ön panelde kasanın iç soğutmasını sağlayan fanlar var.