Detaylar
Kim cevapladı?İki farklı il için baktım, ikisinde de stok yok gözüküyor CarrefourSA'da.
Sipariş verilebiliyor hocam. Alacaksanız o şekil alabilirsiniz, denedim az önce.İki farklı il için baktım, ikisinde de stok yok gözüküyor CarrefourSA'da.
Veremiyorum ki işte, "gelince haber ver" yazısı çıkıyor sadeceSipariş verilebiliyor hocam. Alacaksanız o şekil alabilirsiniz, denedim az önce.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
@Caner Uncu, bende sepete eklenebiliyor. Sorun olmadı.
Fiyat güzel de Buds tırt bana göre. Ben olsam QCY HT15 veya T13 ANC alırım. EQ ile fazlasıyla iyi oluyorlar fiyatlarına göre. Ancleri de var ek olarak.
Yok hocam sağlam ürün.
Yok hocam sağlam ürün.
Fiyat güzel de Buds tırt bana göre. Ben olsam QCY HT15 veya T13 ANC alırım. EQ ile fazlasıyla iyi oluyorlar fiyatlarına göre. Ancleri de var ek olarak.
Yok hocam sağlam ürün.
HT15 600'e düşmüş, dediğiniz gibi 120 daha fazla verip almak daha mantıklı gibi. ANC var en azından kötü de olsa.
HT15 600'e düşmüş, dediğiniz gibi 120 daha fazla verip almak daha mantıklı gibi. ANC var en azından kötü de olsa.
QCY'nin ancleri gerçekten güzel oluyor. Hafif bir üfleme sesi alabilirsin ama ses kesme açısından fazlasıyla iyi. Dediğim gibi EQ da yapsan çok güzel.