Makaleler
1
Yer
İstanbul
Buna benzer çok ürün olduğunu gördüm. Kol bozulması durumunda ne yapılabilir? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
3 bin liraya da benzer ürünler var aradaki fark nedir acaba, bilen birisi yorum yaparsa çok sevinirim.

@matco, Android olduğu için BT ile başka kol bağlanabilir diye "TAHMİN EDİYORUM".

Nasıl oldu bilmiyorum 876 TL'ye geldi bana. Kupon herhalde.

Son düzenleme:
@matco, Android olduğu için BT ile başka kol bağlanabilir diye "TAHMİN EDİYORUM".

Nasıl oldu bilmiyorum 876 TL'ye geldi bana. Kupon herhalde.

Bunsa Blur, NFS Underground falan var mıdır?
Buna benzer çok ürün olduğunu gördüm. Kol bozulması durumunda ne yapılabilir? Tecrübesi olan var mı bu konuda?
3 bin liraya da benzer ürünler var aradaki fark nedir acaba, bilen birisi yorum yaparsa çok sevinirim.

Selamlar arkadaşlar, konuya geç dönüşüm için kusuruma bakmayın;

Ürün içeriğinde 20.000 adet oyun olup eski PS1 ve birçok platformun retro oyunları mevcuttur. Underground maalesef mevcut değil. Sega gibi platformların retro oyunlarının sadece görüntü iyileştirmesi olan oyunlar mevcut.

Kol bozulmasına gelince stick olduğu için ekstra kol bağlanmıyor maalesef. Sadece içerisinden çıkan kol ile bağlantı kurup oynayabiliyorsunuz, onun dışında ekstra BT destekli kol bağlantı desteği bulunmuyor maalesef.

Blur PS3 oyunu olduğu için mevcut değil.

Selamlar arkadaşlar, konuya geç dönüşüm için kusuruma bakmayın;

Ürün içeriğinde 20.000 adet oyun olup eski PS1 ve birçok platformun retro oyunları mevcuttur. Underground maalesef mevcut değil. Sega gibi platformların retro oyunlarının sadece görüntü iyileştirmesi olan oyunlar mevcut.

Kol bozulmasına gelince stick olduğu için ekstra kol bağlanmıyor maalesef. Sadece içerisinden çıkan kol ile bağlantı kurup oynayabiliyorsunuz, onun dışında ekstra BT destekli kol bağlantı desteği bulunmuyor maalesef.

Blur PS3 oyunu olduğu için mevcut değil.
Çok teşekkürler, yorumlarda iç açıcı değil. Ben vazgeçtim.

Bunun kaliteli olup 5 binliği varsa onu alalım. Retro olan artık talep olmadığı için Çin'de basit üretimle ülkeye ithal getirilen bir ürün.
Konsol almak istemiyorum, çocuklarımla tank, Mario, Bomberman, street fighter oynamak istiyorum. Önerebileceğin bir ürün var mı?

@matco, hocam 5 bine şu ürün var olmuyor. Bana ürün geldi ve beğendim. Amacına hizmet ediyor. Çalışıyor mu diye kontrol ettim sadece. Birden fazla retro konsolu emule ediyor. Ben inceledikten sonra yazacağım fikirlerimi. Eğer bunu çok iyi şekilde deneyimlemek istiyorsan PC'de emulator ile uygulayabilirsin.