- Makaleler
- 1
MSI, modül XMP diye Boot etmezse iyi bir güleriz ama.
Şu an bu yok hocam maalesef. Az önce baktım. Ama yukarıda attığımı alabilir.
O zaman ne yapıyoruz? DDR5 MSI anakart önermeye elveda mı? Gerçi zaten Gigabyte veya Asus öneriyoruz hep.Kart MSI, o ne olacak? 390 tRFC açtırtmıyor daha sana. Şu forumda sorun yaşayanlar ve açılan konuların %90'ı MSI. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ben uyduruyorum herhalde bunları.![]()
Kart MSI, o ne olacak? 390 tRFC açtırtmıyor daha sana.
O zaman ne yapıyoruz? DDR5 MSI anakart önermeye elveda mı? Gerçi zaten Gigabyte veya ASUS öneriyoruz hep.![]()
O zaman ne yapıyoruz? DDR5 MSI anakart önermeye elveda mı? Gerçi zaten Gigabyte veya Asus öneriyoruz hep.![]()
1 ASUS, 2 Gigabyte. Gigabyte'da da her model değil. Yapacak bir şey yok, son kullanıcıyı önemseyip de orta segmente özen göstermiyorlar. Gigabyte şu anki AGESA 1.3.0.0a beta BIOS'ta Dual kanal boot sorunu var örneğin Hynix modüllerde. Bu bir örnek. Downgrade edilmesi lazım.
Gigabyte anakartlar çok F/P. Önerdiğim 10 anakarttan 8'i Gigabyte. 9 bin liraya Aorus Elite alabiliyorsun. Düşük bütçede B850M-K, orta ve üst bütçede Gigabyte öneriyorum şahsen.1 ASUS, 2 Gigabyte. Gigabyte'da da her model değil. Yapacak bir şey yok, son kullanıcıyı önemseyip de orta segmente özen göstermiyorlar. Gigabyte şu anki AGESA 1.3.0.0a Beta BIOS'ta Dual kanal Boot sorunu var örneğin Hynix modüllerde. Bu bir örnek. Downgrade edilmesi lazım.