Elektronik XPG Lancer Blade 6000MHz CL30 RAM (2x16) 12.569 TL

Kart MSI, o ne olacak? 390 tRFC açtırtmıyor daha sana. Şu forumda sorun yaşayanlar ve açılan konuların %90'ı MSI. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Ben uyduruyorum herhalde bunları.
O zaman ne yapıyoruz? DDR5 MSI anakart önermeye elveda mı? Gerçi zaten Gigabyte veya Asus öneriyoruz hep.

MSI kullanıp da kartını 6000 1:1 mod optimize ettiğim adam bile, geçen öneri konusuna gelip MSI tavsiye etmediğini söyledi. Kullanıcısı bile riske atıp MSI almak istemiyor. Senin yaşadığın sıkıntılar zaten malum. Şimdi Silver olanlar XMP modül diye problem çıkartacaktır muhtemelen.

Kart MSI, o ne olacak? 390 tRFC açtırtmıyor daha sana.

Allah kurtarsın hocam vallahi ben görmedim böyle bir şey abi 400 1.45 istiyor saçma 416 1.3 açıyor yok böyle bir şey hocam ben anakart kovalayacağım B850M Force veya B850M k ya da üst model bir şey almam lazım yoksa RAM'i ağzımla çiğneyeceğim bana mantıklı gelmiyor çünkü.

O zaman ne yapıyoruz? DDR5 MSI anakart önermeye elveda mı? Gerçi zaten Gigabyte veya ASUS öneriyoruz hep.

Sana yemin ediyorum kasada MSI onu da değiştireceğim o kadar iğrendim.

O zaman ne yapıyoruz? DDR5 MSI anakart önermeye elveda mı? Gerçi zaten Gigabyte veya Asus öneriyoruz hep.

1 ASUS, 2 Gigabyte. Gigabyte'da da her model değil. Yapacak bir şey yok, son kullanıcıyı önemseyip de orta segmente özen göstermiyorlar. Gigabyte şu anki AGESA 1.3.0.0a Beta BIOS'ta Dual kanal Boot sorunu var örneğin Hynix modüllerde. Bu bir örnek. Downgrade edilmesi lazım.

Giriş model Gigabyte içinden geçer bunların spectek Micron b die 5600 CL46 RAM'i 6000MHz CL36 1.3 açıyor tRFC mixed 480 160ns daha ne isteyim ama bir günahı var Gigabyte tarafının PBO kilidi koyuyorlar bilginize üst model kovalamak lazım veya ilk sırada @Ayhan Dönmez hocamın dediği gibi ASUS alınacak.

Gigabyte anakartlar çok F/P. Önerdiğim 10 anakarttan 8'i Gigabyte. 9 bin liraya Aorus Elite alabiliyorsun. Düşük bütçede B850M-K, orta ve üst bütçede Gigabyte öneriyorum şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…