Elektronik XPG Lancer Blade 6000MHz CL30 RAM (2x16) 12.569 TL

Bu arada ilk gittiğim mağazada RAM'i elime almışken yanlışlıkla hafif öbür tarafa dönmüşüm. Görevli hemen uyardı uzaklaştırma dedi şu anki aklım olsa "bana hırsız mı diyorsunuz?" diye çıkışırdım.
@ggbye dert etme. Daha iyi fırsatlar göreceğiz.

XPG almam, m-die gelir. 6400 CL30-32 olanlar iyi.

Var, bir düzenek yarın gideceğim kapalı. Orada ya karakola ya da depoya gideceğiz.

XPG almam, m-die gelir. 6400 CL30-32 olanlar iyi.

Var, bir düzenek yarın gideceğim kapalı. Orada ya karakola ya da depoya gideceğiz.

Nasıl? Anlamadım demek istediğinizi.

Bu ciddi sizin deponuz mu hocam?

Hocam dünün üzerine yeni resimler de gelmiş. Satılıksa uyguna alabilirim. Malum dün kaçırdık.

RAM'lerin Efendisi diyorlardı şaka sanıyordum, gerçekmiş. Adamın resmen RAM İmparatorluğu var.

@Ayhan Dönmez hocam cidden depo sizin mı?
Sizinse nasıl o kadar büyüdü.

Mağazaları arayınca gelseniz de alamazsınız çekiyorlar arkadaşlar, muhtemelen ki çalışanlar ayırdı zaten olanları.

DDR4'lerde de aynı durum.
Ben alabildim Once bilgisayar bolumundeki adam alamazsiniz, cihaz fatura kesmiyor vs. dedi en son alabildim denetince.

15'e 48GB/7200/CL36 Trident Z5 RGB

Takas dusunurseniz Royal Neo 64GB veya 64GB baska bir EXPO ve R97900'de calisacak kit icin 48GB kit + 16GB TwinMOS 6000/CL36 uyar mi hocam? Ticaret amacli sormuyorum, ev kullanicisiyim @Ayhan Dönmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…