Bunu deneyebilirsiniz. Daha çok mağazada stoğu var. Belki alabilenler olur.
@LH44 bu sizin şehrinizde de var.
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Blade Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Blade Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Öylesine bakınırken gördüm. 6400/32 olanı da buna yakın bir fiyatta. Tek sıkıntı internetten alınmıyor. Şehrimde yok maalesef.
Konu açılıp onaylanana kadar çoğu mağazada stok bitti.
Sayfa yeniledim, 14.709 lira oldu.
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Neon RGB DDR5 6400MHz CL32 1.40V PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@LH44 bu sizin şehrinizde de var.
Şunları bu fiyata kaçırmamak lazım.
Asıl sorun hiçbiri benim şehrimde yok.Şaka gibi ya neyse, moral bozmak için erken daha.
Siyah sisteme pek gitmeyecek ama zorda kalırsam alırım tabii.![]()
Şaka gibi ya neyse, moral bozmak için erken daha.
Siyah sisteme pek gitmeyecek ama zorda kalırsam alırım tabii.![]()
Bu ikisi bu fiyata felaket. Hem de çok fazla il ve mağazada var. Bir benim şehirde yok.Şunları bu fiyata kaçırmamak lazım.
Benimde yok, yapacak bişey yok Royal silver olanı alırdım.Bu ikisi bu fiyata felaket. Hem de çok fazla il ve mağazada var. Bir benim şehirde yok.