Bu sorun sistemde ne gibi eksiler oluşturur?
Öncelikle geçici yanıtların anlamını bilmek gerek.

Sistem çalıştığı süre boyunca (özellikle oyun ve rendering gibi işlerde) geçici ve değişken yüklerle çalışır, sonucunda PSU sisteme bir süreliğine geçici gerilimler sağlamalıdır. Bu gerilimler 99.9% ihtimal standart düzenli bir şekilde regüle edilmiş çıkış gerilimlerinden daha az olur. Eksikliğinde anlaşıldığı üzere parçalara anlık senaryolarda yeterince gerilim sağlanamaz, kararsızlıktır kapanmadır vs görülebilir.

Her çıkış kanalının kendince sınırları var, 3.3V bu konuda fail vermesi en muhtemel ve görece en sorun olmayacak kanal. Genelde yüzdelik olarak değişimler incelenir ancak benim kendi inceleme şeklim 200mV'un altına düşmeyecek şekilde incelemektir. 200mV'un üstünde düşüşleri kendim hoş karşılamıyorum (12V ve 5V kanalında elbette).

@Sir Benjamin gelmiş madem o anlatsın, ne zamandır yok. Özletti.
1.5 sene kaybolup yontulduktan sonra şu an söylediklerimle hayal kırıklığıyım değil mi? :D

Ben de sizleri özledim, üniversiteden zaman bulursam gelirim buralara.

Hocam merhaba.
Sence şu yeni tierlist, 2024 den kalma diğer tierlist den daha iyi / tutarlı mı?

(İletişime geçeceğim farklı bir yer bulamadım. Sırf bunun için de konu açmak istemedim)

Changelog kısmına baktığım zaman en son güncellemenin 2023 Nisan ayında yapıldığını görüyorum. Bu o malum tierlist ile aynı tarihte güncellenmiş demek. Olay tutarlılıktan ziyade güncel olması bu konuda.

Konu açıp etiketlemeniz daha iyi olur detaylar için.