Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.265 Yer Cehennemin dibi 30 Temmuz 2024 #11 Caner Uncu dedi: XPG slingshot RGB mouse, Gaming.Gen'de sepette "GG300" koduyla 399 TL'ye düşüyor. Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming Mouse (Slingshot-Bkcww) Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidir www.gaming.gen.tr Kupon kodu 30 Temmuz saat 12.00'ye kadar geçerliymiş. Genişletmek için tıkla... 1 tane çöktüm hemen. Hem RGB hem Corsair Katar Pro'dan daha büyük. Tam benlik . Teşekkürler indirim haberi için.
Caner Uncu dedi: XPG slingshot RGB mouse, Gaming.Gen'de sepette "GG300" koduyla 399 TL'ye düşüyor. Xpg Slingshot RGB Ultra Hafif 12000 DPI Gaming Mouse (Slingshot-Bkcww) Xpg Slingshot, XPG PRIME yazılımı aracılığıyla yüksek performans ve oyunculara özel özelleştirmenin bir kombinasyonunu sunan çok yönlü bir oyun faresidir www.gaming.gen.tr Kupon kodu 30 Temmuz saat 12.00'ye kadar geçerliymiş. Genişletmek için tıkla... 1 tane çöktüm hemen. Hem RGB hem Corsair Katar Pro'dan daha büyük. Tam benlik . Teşekkürler indirim haberi için.
Valiant Üstün Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.017 Makaleler 1 Çözümler 22 Beğeniler 1.033 Yer Samanyolu Galaksisi 30 Temmuz 2024 #12 Tam M300S aldım aynı günün akşamı bu indirime girdi. Almak istediğiniz bir ürün kategorisi varsa yazın ben alınca ya aynı ürün ya da daha iyisi indirime giriyor. N11'in kargoya verildikten sonra iade de sıkıntı çıkartıp 10 güne anca onaylayacağını bildiğim için iade de edemiyorum, bahtsızım. Son düzenleme: 30 Temmuz 2024
Tam M300S aldım aynı günün akşamı bu indirime girdi. Almak istediğiniz bir ürün kategorisi varsa yazın ben alınca ya aynı ürün ya da daha iyisi indirime giriyor. N11'in kargoya verildikten sonra iade de sıkıntı çıkartıp 10 güne anca onaylayacağını bildiğim için iade de edemiyorum, bahtsızım.