Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 3 Mart 2024 #1 Herhangi bir statik elektrik söz konusu değil, klavye sürekli disconnect olup yeniden bağlanıyor. USB portunu değiştirmeyi denedim sonuç aynı, sürekli Windows'un USB Out sesi çalıp yeniden bağlanıyor.
Herhangi bir statik elektrik söz konusu değil, klavye sürekli disconnect olup yeniden bağlanıyor. USB portunu değiştirmeyi denedim sonuç aynı, sürekli Windows'un USB Out sesi çalıp yeniden bağlanıyor.
uintptr 1 Bilgin İlk 1.000! Katılım 20 Aralık 2023 Mesajlar 1.035 Makaleler 20 Çözümler 55 Beğeniler 3.341 3 Mart 2024 #2 Ürün kusurlu, garantiye gönderin. Artı 0 Eksi
KS KS Ü ÜçyüzGoneBeş Ziyaretçi 3 Mart 2024 #3 uintptr dedi: Ürün kusurlu, garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Yedek bir klavyem yok, garantiyi en son çare düşünüyorum. Artı 0 Eksi
uintptr dedi: Ürün kusurlu, garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Yedek bir klavyem yok, garantiyi en son çare düşünüyorum.
1 1689 Uzman Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 458 Çözümler 1 Beğeniler 281 3 Mart 2024 #4 Silinen üye dedi: Yedek bir klavyem yok, garantiyi en son çare düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz tamir edebilir misinizki? Etseniz bile garantisi bozulabilir. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yedek bir klavyem yok, garantiyi en son çare düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kendiniz tamir edebilir misinizki? Etseniz bile garantisi bozulabilir.