Blücher

Uzman
Micro ATX bir anakart kullanıyorum. Ekran kartım da 22.5cm sparkle Arc a580. görüntü portlarını neredeyse kullanamayacak kadar kapatıyor. Görüntü alabiliyorum elbet ama ileride tam giriş olmadığı için portu bozar diye korkuyorum. Ayrıca ekran kartı ve anakart arasında sanki kasayı germişim gibi bir boşluk var, bu normal mi? Bütçem çok düşük olduğu için daha iyi bir kasa alamam alsam da bu kasa seviyesinde olur. Sizce ne yapmalıyım? Kasam XPG valor Air.

20260208_163301.webp

20260208_163316.webp

20260208_165632.webp

Hocam, bu kasayı ben ve arkadaşım kullanıyoruz. Ondaki ekran kartı NVIDIA, bendeki ise AMD serisi. Aynı durum bizde de var; HDMI kablosunu ne kadar iterseniz itin böyle kullanıyoruz. Yaklaşık 2 yıldır bu şekilde kullanmamıza rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

Hocam, bu kasayı ben ve arkadaşım kullanıyoruz. Ondaki ekran kartı NVIDIA, bendeki ise AMD serisi. Aynı durum bizde de var; HDMI kablosunu ne kadar iterseniz itin böyle kullanıyoruz. Yaklaşık 2 yıldır bu şekilde kullanmamıza rağmen herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

Anladım hocam, kasa değiştirmeyi planlamıyorum. Benim kendi kasamda sorun olduğunu düşündüm. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim.