Tadic
Çalışkan
Bu modeli düşünüyorum idefixte daha uygun acaba xRancer bu modeli kullan var mı veya başka modelini önerir misiniz?
Bu koltuğu geçenlerde daha uyguna satılıyordu 4-5 bandindaydi yanlış hatirlamiyorsam değer mi bilmiyorumDilersen ücretsiz olarak yapılandırabilirsin.
Bu koltuğu geçenlerde daha uyguna satılıyordu 4-5 bandindaydi yanlış hatirlamiyorsam değer mi bilmiyorum.
Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Çünkü bu koltuk o fiyatlara düşmez belki çocuk modeli var o olabilir.
Trendyol üzerinde satışlar mevcut oradan kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bende aldım henüz kurma fırsatı bulamadım kalitesi güzel görünüyor ve hissiyatı mükemmel ilk koltuğum olduğu içinde öyle hissediyor olabilirim.
Benim boy 1.74 Plus sanırım birazdaha uzun uzanırken kafam boşlukta kalmaz diyede düşünüyorum sence yeterlimi xdrive ankayada 8k vermek istemiyordum bir yandan bu yüzden bana mantıklı geliyor bunu almakMüşteri hizmetleri çok samimi geldi bana o yüzden öneriyorum. Adamlar dürüst en azından, eksik parçada bile açıkça direk bizimle iletişime geçin yollayalım. Trendyol'dan eksik ürün talebi açmayın ceza yiyoruz diyorlar. Kendi YouTube kanallarında iskeletine kadar her şeyi açık açık gösteriyorlar sorunlu yerlerinin sorunlarının nasıl gideceğine kadar belirtiyorlar.