Bu koltuğu geçenlerde daha uyguna satılıyordu 4-5 bandindaydi yanlış hatirlamiyorsam değer mi bilmiyorum.

Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Çünkü bu koltuk o fiyatlara düşmez belki çocuk modeli var o olabilir.

Trendyol üzerinde satışlar mevcut oradan kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bende aldım henüz kurma fırsatı bulamadım kalitesi güzel görünüyor ve hissiyatı mükemmel ilk koltuğum olduğu içinde öyle hissediyor olabilirim.

Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz. Çünkü bu koltuk o fiyatlara düşmez belki çocuk modeli var o olabilir.

Trendyol üzerinde satışlar mevcut oradan kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bende aldım henüz kurma fırsatı bulamadım kalitesi güzel görünüyor ve hissiyatı mükemmel ilk koltuğum olduğu içinde öyle hissediyor olabilirim.

Trendyol'da indirimdeydi hatırlıyorum gri rengi olan sonra indirim bitti veya fiyatı arttı bence 2 yıl parça değişimi desteği iyi bir seçenek gece belki incehesapa gaming gecesi iyi bir koltuk gelir olmadı bunu sipariş veririm veya gözü karartıp xDrive anka alırım seçenek var karar vermek zor.

Müşteri hizmetleri çok samimi geldi bana o yüzden öneriyorum. Adamlar dürüst en azından, eksik parçada bile açıkça direk bizimle iletişime geçin yollayalım. Trendyol'dan eksik ürün talebi açmayın ceza yiyoruz diyorlar. Kendi YouTube kanallarında iskeletine kadar her şeyi açık açık gösteriyorlar sorunlu yerlerinin sorunlarının nasıl gideceğine kadar belirtiyorlar.

Müşteri hizmetleri çok samimi geldi bana o yüzden öneriyorum. Adamlar dürüst en azından, eksik parçada bile açıkça direk bizimle iletişime geçin yollayalım. Trendyol'dan eksik ürün talebi açmayın ceza yiyoruz diyorlar. Kendi YouTube kanallarında iskeletine kadar her şeyi açık açık gösteriyorlar sorunlu yerlerinin sorunlarının nasıl gideceğine kadar belirtiyorlar.
Benim boy 1.74 Plus sanırım birazdaha uzun uzanırken kafam boşlukta kalmaz diyede düşünüyorum sence yeterlimi xdrive ankayada 8k vermek istemiyordum bir yandan bu yüzden bana mantıklı geliyor bunu almak

Benim boy 1.78 kilo 80 kafa yastığı tam oturması için hangisini alayım dedim Rio balerion önerdiler. Eğer istediğiniz gibi olmazsa Plus ile ücretsiz değişimini yaparız dediler. Beni açıkçası dediğim gibi üründen önce müşteriyle ilgileri beni çekti ürünü de aldığımda güzel kalitede geldi. Ancak dediğim gibi bu benim ilk koltuğum o yüzden bana çok iyi gelmiş olabilir.