X'teki laik, modern ve yüce Avrupa değerleriyle hareket eden hesap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lacan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 393
  • Etiketler Etiketler
    avrupa hesap

Lacan

Üstün
Makaleler
81
Başlık uzun olur diye yazmadım ama ek olarak başlığı şu şekil okuyabilirsiniz:

X'teki, tırnak içinde "laik, modern ve yüce Avrupa değerleriyle hareket eden" hesap

Hesabın adı Akıl ve Bilim ama gönderilerine bakarsanız zerre alakası yok. Salt İslam düşmanlığı üzerine gönderileri olan bu hesabın Hollanda'nın ilgi manyağı sarının gönderisinin altına yazdığına bakın.

Bir de silmiş.

Eziklik ve aşağılık kompleksi "hard" şekilde hissediliyor.

Gönderisine bir Türk, Türkçe dilinde, bir Türk hesap olan Akıl ve Bilim hesabına cevap veriyor.
Ama karşı cevabını İngilizce yazıyor.

Kesinlikle aşağılık kompleksini belirtmek için psikanalist olmaya gerek yok, o kadar belli yani.

Salt İslam düşmanlığı üzerine gönderileri olan bu hesabın Hollanda'nın ilgi manyağı sarının gönderisinin altına yazdığına bakın.
Gönderilerine baktım ama genellikle hep haklı konuşmuş. Sorunlu gönderisi ne var ki?

Çok haklı bir mesaj:

Başka haklı mesajlar:

Bıktım artık milletin bu salak saçma dramalarından kimsenin orasına burasına takmadığı fikirlerinden ve sanki ödül alıyormuş gibi bir kesime kişiye veya inanca tapıp itaat etmelerinden.

Şerefi olan bir insan türk düşmanı birisine sayın diye hitap etmez ve hesap vermez. Acıyorum böylelerine Türkiye'de sorun varsa bu sorunu çözecek olan yine Türkiyedir. 100 yıl önce dünyanın etini kemiğini sömüren sarı saçlı mavi gözlü canavarlardan demokrasi ve insan haklarını öğrenecek değiliz.

Avrupa Kültürünü yaşamak istemem açıkçası. Arap kültüründen iğreniyoruz zaten. Türk Kültürü dışında hiçbir kültür, ırk Türkiye'ye ait gösterilmemeli. Biz Türküz, Türk Ülkesiyiz, ve dilimiz Türkçedir. Aksi idda edilemez ve tartışmaya kapalıdır.

Atamızın dediği gibi batıyı sadece gelişmek ve modernleşmek için takip etmeliyiz. Onların kültürleri yerine kendi kültürümüzü korumalıyız.

Son düzenleme:
Filistin zamanında Türk düşmanlığında kendi çapında çığır açmıştı. Tarihin sadece kıçını öğrettiklerini için oralar milletin aklından silindi. Normal bilinçli bir millet ve yönetim olsaydı şu an İsrail'in Filistin'e yaptıklarını belki de Türkiye yapıyor olacaktı ve halk bunlardan her birine bir şey olduğunda yas ilan etmek yerine oh sonunda dedelerimin kanı yerde kalmadı diye sevinecekti. Tabii bu yazdıklarım şartlar uygun olmadığı için ayrılmak zorunda kaldığın sevgiliye yazılan biz birlikte olsaydık sana şöyle iyi davranırdım falan mesajları kadar anlamsız ve boş şu an, hiçbir şeyden haberi olmayan birkaç enayi ühühü Müslüman kardeşlerimiz ölüyor diye yas tutuyor.

Seninle aynı şeyi düşünmeyenleri yargılayamazsın, İslam düşmanlığı haması desteklememek ise bende desteklemiyorum. Yaz bir tane daha, kimse Türk milleti adına karar alamaz. Biz terör örgütlerini desteklemiyoruz, Avrupa'yı bizi Arap gibi lansa edemezsiniz şahsi kararlarınızlarla.

İfadeler: 80
Hayatımda gördüğüm en braindead hesaplardan biri bu. Salt İslam düşmanlığı yapılarak "Akıl ve Bilim" odaklı olunmaz. Lakin ne yazık ki "Türkiye’de bilim" denince, "ilericilik" denince akıllara ilk gelen şeylerden biri de mensup olduğu dine eleştiri getirmek. Bunlar hoştur, eleştir, gerekirse dinden de çık ama bütün bir hayatını bunun üzerinde şekillendirip din düşmanlığını kimliğin haline getirirsen toksik bir yaratığa dönüşüyorsun. Bu hesap da o kişilerden biri. İslam ile ilişkilenen her şeyin yanlış olduğu ezberiyle hareket eden, aldığı nefes dahi faydasız insanlar bunlar.

Spor karşılaşmalarında bile insanı kısıtlayan ve onu bedeninden ibaret gören bir inanç olduğu için gelen tepkiler bence normal. Aktif olarak bunu eleştirmekte bir sakınca görmüyorum ama birine hakaret ediliyorsa o zaman sorun vardır.

Paris’te İspanya ve Mısır arasında olan bir maç:

Kadınların spor müsabakalarına katılabiliyor olmalarını bir gelişme olarak ele alıp o şekilde yorum da yapabilirsiniz, bu sizin niyetinizi belirler.

Her toplumu kabaca bir tas yemek ve bir kalifiye öğretmen ile düzeltebilirsiniz. İşin dinle, kültürle, gelenekle, ırkla alakası yok. Bu meseleyi zaten konuşmuştuk. Tekrar üzerinde durmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…