Dazti

Becerikli
Merhabalar, ben eski Minecraft sürümlerindeki sunuculara canım sıkıldığında giren birisiyim ama gözüme bir şey takıldı: Subdomain kullanan bütün sunucular kendi .xyz domain'ine geçmeye başladı birisine sormuştum 1 senelik beleş aldım dedi. GitHub dağıtıyor diye duydum bir yerlerden ama nereden alıyorlar bilmiyorum, nereden alındığını bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Merhaba, ben eski Minecraft sürümlerindeki sunuculara canım sıkıldığında giren birisiyim ama gözüme bir şey takıldı: Subdomain kullanan bütün sunucular kendi. Xyz domain'ine geçmeye başladı birisine sormuştum 1 senelik beleş aldım dedi. GitHub dağıtıyor diye duydum bir yerlerden ama nereden alıyorlar bilmiyorum, nereden alındığını bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Xyz ücretsiz alınacak kadar kalitesi düşmüş mü ya? Bildiğim kadarıyla ücretsiz dağıtılmıyor diye biliyorum ama ucuza alınabiliyor.

Merhaba, ben eski Minecraft sürümlerindeki sunuculara canım sıkıldığında giren birisiyim ama gözüme bir şey takıldı: Subdomain kullanan bütün sunucular kendi. Xyz domain'ine geçmeye başladı birisine sormuştum 1 senelik beleş aldım dedi. GitHub dağıtıyor diye duydum bir yerlerden ama nereden alıyorlar bilmiyorum, nereden alındığını bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

.xyz genelde daha uygun fiyatlı diye bir artış olabilir. Ben mesela .art kullanıyorum. Çok tercih edilecek bir domain değil. Genelde benim gibi dijital sanat ve oyun işleri ile uğraşanlar kullanıyor. Kullanım amacına bağlı biraz da. Portfolyo için kullananlarda var tabii. GitHub öğrencilere 1 sene olarak veriyor o da doğru.

.xyz genelde daha uygun fiyatlı diye bir artış olabilir. Ben mesela .art kullanıyorum. Çok tercih edilecek bir domain değil. Genelde benim gibi dijital sanat ve oyun işleri ile uğraşanlar kullanıyor. Kullanım amacına bağlı biraz da tabii. Portfolyo için kullananlarda var tabi.
Doğru uzantıyı almak önemli evet

Ücretsiz değil ama çok ucuz, genelde .com/.net gibi bir domain alınca yanında hediye geliyor.
Name.com ve Namecheap.com gibi yerler 1 senelik veriyormuş sanırım öğrencilere

Öğrenci hesabı ile çeşitli yerlerden 1 yıllık ücretsiz domain alınabiliyor.
Sayfanın sonunda kalıyor.

Normal maillerle kayıt olunmuyor sanırım, bilginiz varsa söyler misiniz?