Çözüldü Y splitter ile kulaklık mikrofon nasıl ayrılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

stenntugra

Başarılı
Bir y Splitter aldım, mikrofon ve kulaklığı birleştirmek istiyorum. Laptopta tek soket var, ne yapmam gerek? Y Splitteri ve kulaklığı düz takınca olmuyor.

Çözüm

Hocam ben sorunu çözdüm, Realtek Audio Console programında 2 tane kulaklık seçeneği var mış dönüştürücü ile kullandığımda alttakini seçince kulaklığın mikrofonundan da ses gelmeye başladı iki özelliği de çalışmaya başladı yardımınız için teşekkür ederim.
Kulaklığın giriş kısmı usb mi yoksa mikrofon ve ses için ayrı ayrı jacklar mı var?

Kulaklığın giriş kısmı USB mi yoksa mikrofon ve ses için ayrı ayrı jacklar mı var?

Kulaklıkta mikrofon ve ses için 2 ayrı ses Jack'ı var, laptopta tek giriş var, y splitter ile tek girişe dönüştürüp iki özelliği de kullanabilmek istiyorum hocam.

Peki Jack'ın bilgisayara taktığın kısmının ucunda 2 tane mi çizgi var 3 tane mi?

Bilgisayarın sağ alt tarafındaki ses karıştırıcına baktın mı peki? Testleri yaptın mı?

Bilgisayarın sağ alt tarafındaki ses karıştırıcına baktın mı peki? Testleri yaptın mı?
hocam discorddaki sesler önemli mikrofonu discordda kullanacağım, ekstra bir mikrofon gözükmüyor.

hocam discorddaki sesler önemli mikrofonu discordda kullanacağım, ekstra bir mikrofon gözükmüyor.
Sadece kulaklık olarak gözüküyor.

Bilgisayar başında da değilim ki, umarım biri anlatabilir. Ben anlatamayacağım.

Hocam ben sorunu çözdüm, Realtek Audio Console programında 2 tane kulaklık seçeneği var mış dönüştürücü ile kullandığımda alttakini seçince kulaklığın mikrofonundan da ses gelmeye başladı iki özelliği de çalışmaya başladı yardımınız için teşekkür ederim.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…