Ya hep ya hiç fıtratından nasıl kurtulunur?

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Küçüklüğümden beri böyleyim. Ders konusunda olsun, spor konusunda olsun... Mesela kurula çalışmam lazım düzenli ancak ya hiç çalışmayacağım ya da psikopata bağlayıp sabahın 5'inde uyanıp tüm günümü derse vereceğim ve sosyal hayatım sıfırlanacak. Uzun süre sonra spora geri başladım ancak onda da aynı. Ya kendimi hırpalarcasına sağlam spor yapıp sağlam besleneceğim ve bu beni fiziksel anlamda yıpratacak ya da dümenden gidip vicdanımı susturucam. Ortası olmuyor maalesef çok denedim. Bu durumdan nasıl kurtulurum?

Son düzenleme:

Bende de aynısı oluyor. Örneğin, arkadaşım açtığı bir yiyecekten bir tane vermek isterse kabul etmem. Çünkü ya hepsini yemeliyim, ya da hiçbirini yememeliyim. Keşke kurtulabilsem . :')

Çünkü ya hepsini yemeliyim.

Hepsini yiyin. Arkadaşlar bunun için var.

Kendimi hırpalarcasına sağlam spor yapıp.

Kendinizi hırpalamadan da spor yapabileceğinizi düşünüyorum. Yorulursunuz fakat hırpalamak gerçekten başka bir seviye. Tıp ne kadar yoğun bilmiyorum. Fakat benim arkadaşımda bu sene tıpa başladı YKS senesinden daha yoğun olduğunu söylüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…