Loki - Artık Marvel yapımlarından nefret eden biri olarak Loki dizisi bambaşka bir dünyaya götürüyor.
THE 100 - İlk 2 sezon efsane. Böylesine muhteşem bir konuyu eldeki böyle güzel bir malzemeyi 3.Sezondan sonra hiç ediyorlar.
FTWD - Walking Dead'i izlemişsin yan dizisi, kendi orijinal dizinin 7.Sezon sonrasından daha güzel. Adamım Morgan.

@S C O

Bunlardan ayrı olarak benim de listemde sırada olan The Witcher ve Supernatural var. Bunlara da bakılabilir.

Önerebileceğim neredeyse her şeyi izlemişsin. İzlediklerinin haricinde The Sopranos, Better Call Saul (Breaking Bad izlediğin için bunu izlemen neredeyse bir zorunluluk), Punisher, Sons of Anarchy. Film olarak da The Thing ve The Perfect Storm öneririm. Film önermemizi istemedin ama söylediklerimi izlemediysen seversin.

Merhaba,
Bana rica etsem yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz lütfen?

İzlediğim diziler şunlar:
  • Breaking Bad
  • Narcos
  • Stranger Things
  • Game of Thrones
  • The Witcher
  • Vikings
  • Sherlock
  • Reacher (Bu arada Reacher’i izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim)
  • Dexter
  • Lucifer
  • Ragnarok
  • Shadowhunters
  • The Originals
  • The Vampire Diaries
  • Legacies
  • The Walking Dead
  • Sweet Home
  • Arcane
The Boys.

Game of Thrones'un öncesini anlatan House of The Dragons öneririm 2 sezon var daha devam ediyor GoT kadar kaliteli bir iş yok ama keyifliydi özellikle ejderhalar falan çok daha ön planda beğenmiştim.

Merhaba,
Bana rica etsem yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz lütfen?

İzlediğim diziler şunlar:
  • Breaking Bad
  • Narcos
  • Stranger Things
  • Game of Thrones
  • The Witcher
  • Vikings
  • Sherlock
  • Reacher (Bu arada Reacher’i izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim)
  • Dexter
  • Lucifer
  • Ragnarok
  • Shadowhunters
  • The Originals
  • The Vampire Diaries
  • Legacies
  • The Walking Dead
  • Sweet Home
  • Arcane
Hızlı ve Öfkeli.

Koreli bir polisiye dizi, bir seri katil ve onu yakalamaya çalışan bir polis var. Ben tavsiye ederim. Bu arada K-drama yani Kore yapımı çok izleyen izleyicilere göre en iyi Kore polisiye dizisi.
Mouse kesinlikle izlenmesi gereken bir kdrama.
Kdrama olarak
Week Hero Class
Bloodhounds
Mouse
My name izlenmeli.