Yer
ALANYA
Arkadaşlar, şimdi yabancı editler yapmaya başlayacağım. Filmlerden sahneler, ünlülerin konuşmaları ve motivasyon temalı videolar paylaşmayı planlıyorum. Hedefim global bir kitleye ulaşmak.

Bu tür içerikler için en iyi paylaşım saatleri sizce ne zaman olmalı? Instagram, TikTok ve YouTube Shorts gibi platformlarda yabancı izleyicilere ulaşmak için hangi zaman dilimlerini önerirsiniz? Özellikle ABD ve Avrupa kitlesine hitap etmek için deneyimi olanlar fikir verebilir mi

Arkadaşlar, şimdi yabancı editler yapmaya başlayacağım. Filmlerden sahneler, ünlülerin konuşmaları ve motivasyon temalı videolar paylaşmayı planlıyorum. Hedefim global bir kitleye ulaşmak.

Bu tür içerikler için en iyi paylaşım saatleri sizce ne zaman olmalı? Instagram, TikTok ve YouTube Shorts gibi platformlarda yabancı izleyicilere ulaşmak için hangi zaman dilimlerini önerirsiniz? Özellikle ABD ve Avrupa kitlesine hitap etmek için deneyimi olanlar fikir verebilir mi
Shorts gibi yerlerde ne zaman hangi saatte paylaşırsanız paylaşın illaki karşılarına çıkıyor. Instagram Reels’te aylar önceki paylaşımlar hala karşımıza çıkıyor.

Bana kalırsa saat işi boş iş. Sonuçta bütün herkes aynı saatte yatıp, aynı saatte kalkmıyor. Gecenin 3'ün de başka bir kitle aktif olur, sabahın 9'un da ayrı bir kitle aktif olur. Dilediğiniz zaman paylaşabilirsiniz diye düşünüyorum. @1589'in de dediği gibi aylar öncesinde paylaşılmış videolar hala karşımıza çıkabiliyor. Paylaşım saati pek fark etmez.

Bu tür içerikler için en iyi paylaşım saatleri sizce ne zaman olmalı? Instagram, TikTok ve YouTube Shorts gibi platformlarda yabancı izleyicilere ulaşmak için hangi zaman dilimlerini önerirsiniz? Özellikle ABD ve Avrupa kitlesine hitap etmek için deneyimi olanlar fikir verebilir mi?

Avrupa ile aramızda ortalama 2 saat var yani buna göre ayarlayabilirsin.