Hocam video altında yorum yok ben mi yanlış bakıyorum sizde bakın isterseniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Learnof
Üstün
- Makaleler
- 2
Sıralama ölçütü "Önce yeni" olarak ayarlarsanız görebilirsiniz.Hocam video altında yorum yok ben mi yanlış bakıyorum sizde bakın isterseniz.
Burada ticari itibari karalama var. Avukat daha iyi bilir tabii. Anlaşma yoluna gider muhtemelen. Özür videosu çeker, bir yıl kadarda size çalışır. Ben olsam ödediği parayı da gider TEMA'ya falan bağış yapar dalga geçerim.Avukatıma bir sorsam mı acaba?
Şimdi dava edeceksin "bakın haklı olduğum için beni dava ile susturmaya çalıştı" diyecekDünya garip bir yer.
Evet, şimdi düzeldi. Tarayıcıdan baktığım için o seçenek yoktu. Teşekkür ederim. Silindi mi acaba diye şüphe ettim ama silinmediyse de yanlış itham etmek olmasın diye öyle yazmadım.Sıralama ölçütü "Önce yeni" olarak ayarlarsanız görebilirsiniz.
Bahsedilen LG monitörü aldığımdan beri severek kullanıyorum.
Belki 30-40 tane monitör deneyimledim yarısı VA olan. Bunlardan sadece 1'i Samsung'un yine böyle ucuz versiyonlarından birisiydi. Monitöre 2 hafta dayanabildim.
VA panel hiç kullanmamış olsak tamam diyeceğim de elime onlarcası geçmiş, deneyimleme şansım olmuş, çoğunu eskitip son sahibi olmuşum.
Bütün bunları bilmek için test ekipmanına da gerek yok aslında. Gözünüzün gördükleri size çok şey anlatıyor ancak görmek isteyen görüyor. Prim için çekilmiş ve amacına ulaşmış bir video. Bu arkadaşa da prim vermemek lazımdı ama vermiş olduk.
Yapmayın böyle şeyler, komik oluyor.
Belki 30-40 tane monitör deneyimledim yarısı VA olan. Bunlardan sadece 1'i Samsung'un yine böyle ucuz versiyonlarından birisiydi. Monitöre 2 hafta dayanabildim.
VA panel hiç kullanmamış olsak tamam diyeceğim de elime onlarcası geçmiş, deneyimleme şansım olmuş, çoğunu eskitip son sahibi olmuşum.
Bütün bunları bilmek için test ekipmanına da gerek yok aslında. Gözünüzün gördükleri size çok şey anlatıyor ancak görmek isteyen görüyor. Prim için çekilmiş ve amacına ulaşmış bir video. Bu arkadaşa da prim vermemek lazımdı ama vermiş olduk.
Yapmayın böyle şeyler, komik oluyor.
- Makaleler
- 6
Arkada Minecraft videosunu görür görmez videoyu kapattım. Bu tarz gameplay + podcast tarzı izlediğim tek kanal Neo'ydu benim. Çoğu boş yapıyor.
- Makaleler
- 50
Videoyu çeken arkadaş ghostingin ne demek olduğunu bilmiyor maalesef. Koyu renklerde ghosting yapıyor diye bir tabir yok. Koyu renklerde ghosting sandığı şey, black smearing. Black smearing zaten koyudan açık tona geçişlerde kendini bariz eden bir şey. Tabii black smearing de bir nevi ghosting türü ama koyuda ghosting var açıkta ghosting yok demesi talihsiz olmuş.
Bunun dışında bazı arkadaşlar konuya kutusunda ghosting yapıp yapmayacağını yazmadıkları için bilemeyiz, IPS/VA almam benim umurumda değil demiş. Her monitörün, daha doğrusu her teknolojik aletin bir tercih nedeni vardır ve her bütçeye göre ürünler vardır. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Bu sadece VA panel monitörler için geçerli değil. IPS'lerde de düşük kontrast oranı var, o zaman kutusunda kontrastı düşük yazmıyor diye IPS de almayalım
Her panel türünün eksisi ve artısı vardır. Her ne kadar güncel VA panel monitörler artık hızlı olsa da kör VA almak, kör IPS'ten daha sıkıntılı bir durum.
Videoda bir yerde "VA'larda ışık sızması olmaz" demiş ama IPS'e özgü olan şey IPS Glow'dur, ışık sızması değil
Işık sızması bir üretim hatasıdır ve tıpkı ölü piksel gibi arka aydınlatmaya ihtiyaç duyan her panel türünde meydana gelir.
Odyssey G3 zaten ghosting sorunları olduğu bilinen bir model. Bilinçsiz yapılan alışverişlerin sorumlusu firma değil. Talep olmazsa, bilinçsiz tüketiciler olmazsa, o ürünler zaten üretilmez. Bilinçsiz tüketicilerden ötürü bu tür çöp monitörler üretiliyor. Tabii her monitör sorunsuz ve mükemmel olsa zaten o zaman pahalı monitörler pahalı olmaz, hepsi aynı fiyat olur.
Bunun dışında bazı arkadaşlar konuya kutusunda ghosting yapıp yapmayacağını yazmadıkları için bilemeyiz, IPS/VA almam benim umurumda değil demiş. Her monitörün, daha doğrusu her teknolojik aletin bir tercih nedeni vardır ve her bütçeye göre ürünler vardır. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Bu sadece VA panel monitörler için geçerli değil. IPS'lerde de düşük kontrast oranı var, o zaman kutusunda kontrastı düşük yazmıyor diye IPS de almayalım
Videoda bir yerde "VA'larda ışık sızması olmaz" demiş ama IPS'e özgü olan şey IPS Glow'dur, ışık sızması değil
Odyssey G3 zaten ghosting sorunları olduğu bilinen bir model. Bilinçsiz yapılan alışverişlerin sorumlusu firma değil. Talep olmazsa, bilinçsiz tüketiciler olmazsa, o ürünler zaten üretilmez. Bilinçsiz tüketicilerden ötürü bu tür çöp monitörler üretiliyor. Tabii her monitör sorunsuz ve mükemmel olsa zaten o zaman pahalı monitörler pahalı olmaz, hepsi aynı fiyat olur.
Son düzenleme:
Sanki VA panel de LED değil gibi bir bilgisi var galiba arkadaşın...Videoda bir yerde "VA'larda ışık sızması olmaz" demiş ama IPS'e özgü olan şey IPS Glow'dur, ışık sızması değilIşık sızması bir üretim hatasıdır ve tıpkı ölü piksel gibi arka aydınlatmaya ihtiyaç duyan her panel türünde meydana gelir.
Bruhistan
Başarılı
Bu eleştiri/podcast'i ne zaman türedi anlamıyorum. Önüne gelen PC'nin karşısına geçip, mikrofonu alıp arkaya da dandik bir oyun gameplay'i koyup boş yapıyorlar. Haliyle de göbeklerini kaşıyıp takipçi/etkileşim cukkalıyorlar tabii. Recep hoca bir eski konuda da bahsetmişti sanırım bu olayı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Eleştiri kanalı moment (!)Arkada Minecraft videosunu görür görmez videoyu kapattım. Bu tarz gameplay + podcast tarzı izlediğim tek kanal Neo'ydu benim. Çoğu boş yapıyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Samsung Galaxy A37 veya A57 alana Buds 3 FE %50 indirimli
- Fırsat Ekibi
-
Elektronik Lenovo IdeaPad laptoplarda %5 indirim fırsatı
- Fırsat Ekibi