Ben her yerde eleştiriye açığım, kendi forumum dahil. Videoyu kaldırman gibi bir talebim yok. Orijinal videoda VA konusundan bahsetmemişim ama dediğim gibi tüketiciye bu kadar ghosting olan bir monitörün oyun amaçlı satılmasını doğru bulmuyorum. Sevgiler.
Videodaki yorumuna da belirttiğim gibi teşekkürler abi. Tekrar dediğim gibi laf atmak gibi bir amacım yoktu, öyle anlaşıldıysa affola.

Ghosting olan monitörü satma mevzusunda da hem sana katılıyorum hem de katılmıyorum. Müşterinin sıkıntı yaşadıktan sonra araştırması veya en azından sana gelmeden önce araştırması gerektiğini düşünüyorum. Ha dersen ki elinde olsa sattırır mısın? Sattırmam.

Son olarak, eleştiriye açık olman (burada bile) gerçekten saygımı arttırdı. Sevgiler ❤️

Teknik konulari yapay zekaya sormak saglikli degil. Yanlis bilgi verebiliyor. En dogru kaynak, ilgili konuyla alakali makaleleri veya tarafsiz incelemeleri okumak/izlemek.
Haklısınız, hocam. İnternetteki verilerle eğitildiği için güzel bilgilendirmede bulunur diye düşünmüştüm. Yanlış bilgi verdiğim için özür dilerim.

G3 zaten paneli kronik sorunlu bir cihaz ghosting problemi epeydir biliniyor bu modelin. VA paneller ghosting yapacak diye bir kural da yok ben kendim MSI VA panel bir monitör kullanıyorum ve ghosting gayet düşük seviyede. Samsung G3 panelleri genel olarak sorunlu.

İki videoyu da izledim, Recep abi yorum yapmamış ki. Konuğun hatası var, o da ghostingi, hatta bu derece rezil bir ghostingi arıza zannetmesi. Bu bir arıza değil, monitör kötü. Arıza demek yapabildiği görevi yerine getirmemek anlamına gelir. Ayrıca videodan anladığım kadarıyla Samsung servis anlamında çok da rezil bir iş çıkarmamış, panel değişimi yapmışlar, değişim önermişler, yine duyuldu atıp geçmemişler yani. :)
Ayrıca Recep Baltaş araya ''Ben aslında severim'' tadında bilgiler de sıkıştırmış, üstüne sadece bir takipiçisinin deneyimini paylaşmasına izin verip monitörün rezilliğini kanıtlamış. Panel bilmemek vs. ile alakası yok yorum yapmamış adam sadece dinlemiş. :D
Kötü niyetli hazırlanmamış ama videoyu anlamadan hazırlamış gibi duruyor.

Masamda bir tane Samsung CRT ve bir tane Samsung OLED monitör var, dede-torun gibi duruyorlar. İkisi de maşallah harika çalışıyor.