noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Saçım aşırı fazla yağlanıyor. Yıkandıktan sonra 2.gun yağlanmaya başlıyor, çok sinir bozucu. Aynı şekilde alnım da çok yağlanıyor. Kısaca, saçı kupkuru edecek sağlam bir şampuan lazım.

Kardeşim yağlanan bir saçın var ise buna alışman lazım tıbbi şampuan tercih et ve düzenli saç yıkamayı kendine alışkanlık haline getirmelisin. Aynı sorun bende de var. 1,5 günde yani 2 gün olmadan saçımı yıkıyorum artık sana bir şampuan öneremem ben çok şampuan kullandım geçiremedim . Sonra anladım ki buna alışarak yaşamam lazım. Biliyorum çok kaşınıyor kaşındıkça kaşınıyor seni rahatsız ediyor. Yıkayınca rahatlayabiliyorsun. Sevgiler , saygılarla.

Merhaba arkadaşlar. Saçım aşırı fazla yağlanıyor. Yıkandıktan sonra 2.gun yağlanmaya başlıyor, çok sinir bozucu. Aynı şekilde alnım da çok yağlanıyor. Kısaca, saçı kupkuru edecek sağlam bir şampuan lazım.

Yağlanma karşıtı özel seri.

2.gün gayet normal değil mi benim ki aynı günün akşamına yağlanıyor tuzsuz ve parebensiz şampuanla bile :)

Head n shoulders kepek koruma şampuanı. Günaşırı yani 2 günde bir yıka saçını, onun dışında yıkadıktan sonra iyice kurula her seferinde temiz havluyla. Şampuan bu bende de kepek sorunu ve yağlanma vardı bu çözdü:
1762706650666.webp

Yağlanma karşıtı özelliği barındıran bir şampuan yok. Bu mümkün de degil. Dogal sebum üretimi ne kadar agresif yikarsan o kadar artar. Ya inatla hergun yikayacaksin ya da yıkadıktan sonra birkaç gun ara bırakıp oyle yikayacaksin. Yıkıldığında da cok sıcak su kullanmadan, dipler yerine uclari sampuanlayarak yikayacaksin.

Yağlanma karşıtı özelliği barındıran bir şampuan yok. Bu mümkün de degil. Dogal sebum üretimi ne kadar agresif yikarsan o kadar artar. Ya inatla her gün yikayacaksin ya da yıkadıktan sonra birkaç gun ara bırakıp oyle yikayacaksin. Yıkıldığında da cok sıcak su kullanmadan, dipler yerine uclari sampuanlayarak yikayacaksin.

Yaz ayında bile bu kadar çabuk yağlanmıyordu fark etim. 2 haftadır haftada sadece 2 kez yıkamama rağmen deli gibi yağlanıyor en son saçı sıfıra vuracağım.

Yaz ayında bile bu kadar çabuk yağlanmıyordu fark etim. 2 haftadır haftada sadece 2 kez yıkamama rağmen deli gibi yağlanıyor en son saçı sıfıra vuracağım.

Saçın 3 4 günde bir yağlanması sağlıklı olduğuna işarettir zaten. Attığım şampuanı al günaşırı kullan lakin 3 4 günde bir yağlanıyorsa kullanma, normal.
Bir de haftada 2 ne? Daha sık duş al bence. Veya direkt yıka.