Soap341

Uzman
Herkese merhaba. Fiber altyapı ile ilgili bir sorunum var. İki sokak arkamda oturan arkadaşım 1000 Mbps FTTH altyapısı kullanıyor. Aynı şekilde 4 sokak önümde oturan arkadaşımın da 1000 Mbps FTTH desteği var ve o da bu hızı kullanıyor.

Ben ise mahallenin tam ortasındayım. Bölgemizde fiber altyapı mevcut, üstelik fiber dolabı evime sadece 30 metre mesafede yer alıyor ve sokağıma gelen bir TT rögarı da var.

Buna rağmen altyapı hizmeti alamıyorum. X (Twitter) üzerinden Türk Telekom Destek ekibine, BTK'ye ve CİMER'e yazmama rağmen hâlâ hiçbir sonuç alamadım. Bu durumda fiber bağlatabilmek için ne yapmam lazım?

Twitter ve BTK bazen tikanabiliyor. Yapacagin en mantikli sey dogrudan bagli oldugun Turk Telekom ilce mudurlugune gitmek. Orada altyapi planlama birimiyle yuz yuze gorusmeye calis. Dilekce yazip vermen sureci hizlandirir. Mudurlukteki planlama muduru bu konularda cok daha net bilgi veriyor.

Twitter ve BTK bazen tikanabiliyor. Yapacagin en mantikli sey dogrudan bagli oldugun Turk Telekom ilce mudurlugune gitmek. Orada altyapi planlama birimiyle yuz yuze gorusmeye calis. Dilekce yazip vermen sureci hizlandirir. Mudurlukteki planlama muduru bu konularda cok daha net bilgi veriyor.
dolabın sadece 30 metrede olup üstüne rögarında dahil olupta şu uğraştırma çok sıkıntılı ya dolap aktif bide o ayrı konu btk ya ilk yazdığımda gelip arka sokağıma kablo döşediler benim sokak yok