xxxZAURxxx 39
Uzman
Aklı başında olan adam kullandığı sistemi çökertmek istermi? Sen yaparsan ona karışamamHaklısınız, Linux'a yeni geçen birisi - yazdı mı iş bitti.

Son düzenleme:
Aklı başında olan adam kullandığı sistemi çökertmek istermi? Sen yaparsan ona karışamamHaklısınız, Linux'a yeni geçen birisi - yazdı mı iş bitti.

İstediğimiz şey profili caf caflı yapmak değil zaten. En azından arkadaşlarla ve toplulukla sohbet edip, bir profil resmi ekleyebilmek. Ve oyun içi klip alıp paylaşabilmek.Steam kullanıcıları için Epic daha boş gözükür aynen.
Ama Launcher`in asıl amacı ben bildiğim kadarıyla aldığın oyunları oynamaktır. Profil`i caf caflı yapmak değildir.
Evet, aklı başında olan birisi sistemi çökertmek istemez. Peki o kişi Linux'a yeni geçmişse ve bu komutu bir arkadaşı ona "şaka" niyetiyle söylemişse, o zaman n'olur?Aklı başında olan adam kullandığı sistemi çökertmek istermi? Sen yaparsan ona karışamam![]()
Belli ki ne söylersem hep ters konuşacaksın.Evet, aklı başında olan birisi sistemi çökertmek istemez. Peki o kişi Linux'a yeni geçmişse ve bu komutu bir arkadaşı ona "şaka" niyetiyle söylemişse, o zaman n'olur?
Epic yerinde saymaya devam edecek.Steam+Proton varken Epic'in yüzüne kim bakmış? Komik.
Linux uyumluluk konusunda daha da güçlenicek. Çünkü Steam kullanıcıları gibi Epic kullanıcılarıda vardır. Linux`a göç başladığı için Epic onların rahatlığına göre bu yola başvurması normal. Müşteri kaybetme konusu işin içindeSteam+Proton varken Epic'in yüzüne kim bakmış? Komik.
Linux'a geçtim 1-2 ay önce, denediğim tüm oyunlar native olarak çalışıyor. Çoğu anti-cheat oyunu dahil. Kernel level dışı olanlar.Hayır, normal oyunlar. Linux güvenliğe önem verdiği için mi kullanıcıya root dahil tüm yetkiyi veriyor?
Oynamak için kırk takla atacaksam eğer telefondan da oynayabilirim, o zaman telefonlar PC'den üstün mü olmuş oluyor?Linux'a geçtim 1-2 ay önce, denediğim tüm oyunlar native olarak çalışıyor. Çoğu anti-cheat oyunu dahil. Kernel level dışı olanlar.