10007

Deneyimli
Olay o kadar trajikomik ki hangi kategoride paylaşsam bilemedim. Tabiri caizse "it" gibi çalışıp kazandığım üniversitenin merakla beklediğim etkinliklerinde böyle bir şahıs mevcudiyet gösterse gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrardım. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Olay o kadar trajikomik ki hangi kategoride paylaşsam bilemedim. Tabiri caizse "it" gibi çalışıp kazandığım üniversitenin merakla beklediğim etkinliklerinde böyle bir şahıs mevcudiyet gösterse gerçekten büyük hayal kırıklığına uğrardım. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

İşte haberlerin böyle paylaşılmasını defalarca eleştirdim, hala eleştiriyorum. Türk haberciliğinin iğrençliği çıldırtıyor beni. Influencer etkinliği amacıyla davet edilmiş ve gelmiş, yani orada akademik bir ders vermiyor.

Adamı sevmem ama haberleri böyle paylaşılmamalı.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Düşünmek istemiyorum. Zaten insanların yanlış sosyal medya kullanımından dolayı türeyen ve "influencer" denilen saçma kavrama tahammülüm yok, bir de "influencer" denilen insanların üniversitelere davet edilip söyleşi yaptıklarını görünce gerçekten üzülüyorum ve sinirleniyorum.