Bir şey yutunca, içince göğsün tam ortası inanılmaz acıyor birkaç saniye. Ayrıca geğirmem gelince geğiremiyorum ve göğsüm ateş basılıyor gibi yanıyor. Bugün dayanamayıp randevu aldım. Birkaç gün boyunca rahatlatmak için ne yapabilirim? Daha önce yaşamış olan vardır belki.

Mide rahatsızlığı kaynaklı olabilir. Reflüde falan benzer semptomlar gözlemleniyor. Sende bir tık şiddetliymiş, doktora görünmekte fayda var.

Acile ya da aile hekimine önden gidip bir muayene olabilirsin. Aile hekiminin sisteminde daha erken tarihli randevular olabilir.

Reflü değil arkadaşlar. Daha önce bakteri kaynaklı reflü yaşadım, 2 ay doktor kontrolünde ilaçlar ile birlikte atlattım; semptomlar çok farklı. Ayrıca kronik reflüm yok doktor endoskopi yapınca söylemişti.

Son düzenleme:
Reflü tedavisini ne zaman oldunuz? Ne kadar sürdü? H. pylorii reflüsü müydü? Ağrınızda son zamanlarda artma var mı? Hiç kan tükürdünüz mü?

Reflü tedavisini ne zaman oldunuz? Ne kadar sürdü? H. pylorii reflüsü müydü? Ağrınızda son zamanlarda artma var mı? Hiç kan tükürdünüz mü?
Birkaç ay oldu, 2 ay sürdü tedavi. 7-8 ilaç kullandım. Evet, dediğiniz reflüydü. artma yok, kan tükürmedim.