Swirls

Uzman
Üstte dediğim gibi Ethernet bağlantısı kopup duruyor. Kabloda bir sorun olabilir sandım ama takıp çıkarınca düzeliyor. O yüzden kabloda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. İnternet gidiyor, takıp çıkarıyorum, geliyor. Çok garip, bende anlamadım olayı. Çok garip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyu takıp çıkarınca internetin gelmesi temassızlık yapmadığı anlamına gelmez. Başka bir kabloyla deneyin, yine aynı sonucu alırsanız Ethernet soketi temassızlık yapıyor olabilir.

Kabloyu takıp çıkarınca internetin gelmesi temassızlık yapmadığı anlamına gelmez. Başka bir kabloyla deneyin, yine aynı sonucu alırsanız Ethernet soketi temassızlık yapıyor olabilir.

Denedim 3 farklı kablo denedim hala var Ethernet kasblosunun ucunu kendim takıyorum kendim bağlıyorum o yüzden olabilir pek bilgili değilim YouTube'dan gördüğüm kadarıyla o etkiler mi? yoksa sorun bilgisayarın soketinde olabilir mi

Denedim 3 farklı kablo denedim hala var Ethernet kasblosunun ucunu kendim takıyorum kendim bağlıyorum o yüzden olabilir pek bilgili değilim YouTube'dan gördüğüm kadarıyla o etkiler mi? yoksa sorun bilgisayarın soketinde olabilir mi
Dediğim gibi buradan konuşmak zor ama ya sokette bir problem var ya da tam olarak bağlayamamışsınızdır. Hazır bir ethernet kablosuyla deneyebilirsiniz eğer var ise. Anakartınızın modeli nedir bir de?

Anakartım B450M Dragon
Hazır Ethernet kablosu yok.

Ethernet kablosunun jak ucunu değiştireceğim hep eskilerden takıyordum bu ucunun kalitesi falan oluyor mu nasıl almalıyım gerekirse elektrikçiye taktırırım.